Reklama

Reklama

The Royal Hotel

  • Velká Británie The Royal Hotel (více)
Trailer 1

Film inspirovaný skutečnými událostmi sleduje osudy dvou nejlepších kamarádek Hanny (Julia Garner) a Liv (Jessica Henwick), které cestují po Austrálii. Když jim dojdou peníze, Hanna a Liv si najdou práci v baru ve vnitrozemí, který vlastní Billy (Hugo Weaving). (mikki089)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (17)

POMO 

všechny recenze uživatele

Celý čas film směruje k nepříjemnému násilí a thrillerovému survivalu či hororu s kastrační pomstou, ale nakonec zůstane při zemi a těmto žánrům se vyhne. Přičemž není ani bůhvíjak sofistikovanou psychologickou hrou, kterou by šlo označit za protiproudařský art, chytře si hrající s diváckými očekávanímy. [San Sebastian IFF] ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takéto "work & travel" je fakt za všetky prachy! Slušne rozbehnutý thriller, ktorý so sebou prinášal obrovský potenciál napokon zostal zakuklený v nenápadnej dráme. Hanna a Liv sa ocitli v poriadnom zapadákove, v ktorom žila poriadna lúza. Postavy boli teda pomerne zaujímavé, rovnako aj celá atmosféra austrálskeho zapadákova na konci sveta, no napriek tomu sa tento film akosi nevedel rozbehnúť. Nejaké náznaky rozbehu tu síce boli, ale v konečnom dôsledku nič extra. Škoda toho, malo to na viac! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film nabízí příběh(prý inspirovaný skutečnými událostmi) dvou kamarádek Hanny (Julia Garner) a Liv (Jessica Henwick) které cestují po Austrálii. Kvůli penězům si najdou práci v baru. Že to ale nebudou lehce vydělaný prachy zjišťujou hned záhy. Budou muset snášet vtípky, urážky a jiné vulgarity, uklízet bordel a obsluhovat klasický místní burany navštěvující tenhle bar. Divák je stále v očekávání kdy vše vyústí v nějakej větší konflikt ale ono nic. Jen pár nějakejch menších. Sice to nenudí a udržuje diváka v pozornosti ale čekal jsem prostě, že to bude celý tak nějak víc vyhrocený a né, že to bude celý pojatý v takovým light stylu. Ale podívat se na to určitě dá. To né, že né. Jako jednohubka OK. Jen je prostě potřeba od toho nečekat nic převratnýho. Slabší 3hvězdy. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Žánrově neukotvený, ale vtahující, tenzí oplývající a solidně gradující film se skvělými mladými herečkami (u Julie Garner to po Ozarku není překvapení, ale Jessica Henwick je pro mě objevem) a k nepoznání vypadajícím (a samozřejmě taky skvělým) Hugo Weavingem. Na předchozí spolupráci režisérky Kitty Green s Julií Garner The Assistant se teď obzvlášť těším. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmový festival v San Sebastianu, film číslo 13. Pomalou Rosalie to začalo, zběsilým Royal Hotelem to skončilo. Můj poslední film na festivalu běžel svižně od začátku do konce a i když byla drtivá většina stopáže zaměřena na jeden zaplivaný bar, kde se bezuzdně chlastá a oplzle kecá, nemohu říct, že bych se nudil. Samozřejmě by z toho mohl vzniknout úplně jiný film, anebo ještě větší bláznovina, avšak Kitty Green má právo si to pojmout po svém a buď se líbí nebo ne. Mně se to v zásadě líbilo, i když bych to sám pojal zvláště v poslední čtvrthodině dost jinak. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v meste Yatina a na ďalších miestach južnej Austrálie, ako: Adelaide, Outback, Orroroo, Jamestown, Peterborough a Flinders Mountains. Film sa natáčal od 6. júla do septembra 2022. (Arsenal83)
  • Juhoaustrálske vidiecke mesto Yatina, ktoré je ústredným miestom natáčania tohto filmu, má v skutočnosti iba deväť obyvateľov. (Arsenal83)
  • Hoci oficiálna publicita uvádzala, že tento film je psychologický thriller, niektoré skoré správy v médiách uvádzajú, že film je v skutočnosti horor. Podľa oficiálnej publicity filmu bol film opísaný ako „sociálny thriller inšpirovaný skutočnými udalosťami“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama