foto

Julia Garner

  • nar. 1.1.1994 (25 let)
    Riverdale, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Táto mladá Američanka je dcérou terapeutky a učiteľa umenia. S kariérou herečky začínala v krátkych filmoch a dosť neskoro – v roku 2010, keď mala 16 rokov. Šancu v celovečernom filme dostala o rok neskôr vo filme Martha Marcy May Marlene a následne v roku 2012 už dostala hlavnú úlohu v snímke Electrick Children, kde hrala mladé mormonské dievča, Rachel. Za túto rolu získala ocenenia ako najlepšia mladá herečka na filmových festivaloch v Dánsku a v Indii. U nás je zrejme najznámejšia z filmu The Perks of Being a Wallflower, kde stvárnila rolu Susan. V súčasnosti nakrúca po boku takých hviezd ako Eva Green alebo Joseph Gordon-Levitt film Sin City: A Dame to Kill For.

Daniel "Dann99" Šalata

Herecká filmografie

Filmy

2019 You Can't Win
2017 Everything Beautiful Is Far Away
One Percent More Humid
Tomato Red
2016 Šprti na tahu
2015 Babi
2014 I Believe in Unicorns
Send
Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
2013 Takoví jsme
The Last Exorcism Part II
Vlasatý génius
2012 Charlieho malá tajemství
Elektrické děti
Not Fade Away
2011 Martha Marcy May Marlene

TV seriály

2019 Modern Love (TV seriál)
Ozark (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Dirty John (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
One Shoe (E06)
další epizody (8)
Maniac (TV seriál)
Utangatta (E09)
The Lake of the Clouds (E08)
Ceci N'est Pas Une Drill (E07)
další epizody (5)
Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
Operation Showtime (E03)
další epizody (4)
Ozark (TV seriál)
The Gold Coast (S02E10)
The Badger (S02E09)
One Way Out (S02E07)
další epizody (9)
2017 Ozark (TV seriál)
The Toll (S01E10)
Coffee, Black (S01E09)
Nest Box (S01E07)
další epizody (8)
The Get Down (TV seriál)
The Beat Says, This Is the Way (E08)
Unfold Your Own Myth (E07)
Takoví normální Američané (TV seriál)
IHOP (S05E09)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Munchkins (S04E10)
Girls (TV seriál)
Panika v Central Parku (S05E06)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
Stingers (S03E10)
Born Again (S03E06)
Salang Pass (S03E05)
další epizody (5)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace