Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velká hudební show připomene zlaté hity tří dekád... Show Královny popu se naposledy vrátila na nádvoří hradu Karlštejn 12. července 2023. Ve více než 20leté historii na tomto galakoncertu vystoupila špička českého popu a několik zahraničních hostů. Na letošní závěrečnou show přijaly pozvání další oblíbené zpěvačky. Pod širým nebem na nádvoří hradu Karlštejn zazpívali své hity a připomenuly mimo jiné 85. narozeniny skladatele Karla Svobody. Hvězdy muzikálu "Biograf láska" pak složily poctu zlaté slavici Haně Zagorové, která na Královnách popu zazpívala čtyřikrát. Na poslední show Královen popu vystoupilo na 40 účinkujících, včetně legendárních zpěvaček i nových tváří českého popu. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

“Lásko má já stůňu” ikonická písnička patřící ke Karlštejnu snad jak žádná jiná. A to už přesně 50 let co spatřila světlo světa v dnes už kultovním filmovém muzikálu “Noc na Karlštejně” kde zazněla v podání Helenky Vondráčkové. Krásný koncert. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já jsem tedy neviděl všechny ročníky a ani netuším, kde se všechny konaly, ale Karlštejn byl zvolen perfektně. U tohoto pořadu jsme měli možnost shlédnout mnoho záběrů na ikonickou stavbu historického původu a navíc i její okolí. Záběry to byly vskutku krásné. Hrad Karla IV. byl navíc krásně osvětlen. Zazněly skvělé hity, vzpomínalo se na Karla Svobodu a Hanu Zagorovou. Jen musím dodat, že Helena Vondráčková měla se zpěvem trochu problémy, hlavně vyzpívat výšky, věk zkrátka nelze zastavit. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama