Reklama

Reklama

Beckham

(seriál)
  • Velká Británie Beckham
Trailer
Velká Británie / USA, 2023, 4 h 45 min (Minutáž: 66–77 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o raketovém vzestupu Davida Beckhama, kluka z chudých poměrů, co to dotáhl až mezi světovou fotbalovou elitu. Uvidíte i zatím nezveřejněné záběry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Takto má vyzerať kvalitný dokument o vrcholovom športovcovi. Chcel som sa vyhnúť porovnávaniu ale ani spracovanie o Neymarovi ani Ronaldovi mi neprišlo že dosiahlo túto úroveň. Dojem určite vylepšuje množstvo zápasov a konkrétnych situácii čo si pamätám z detstva, to nikdy nie je na škodu. Strih, hudba, celková štruktúra a kopec rozhovorov s legendárnymi hráčmi, viac som si ani nemohol priať. Pozrieť si 4 epizódy z ktorých každá má viac ako hodinu, hneď po sebe sa mi pri podobných dokumentoch nestáva vôbec často. Chápem ale ľudí pre ktorých pôjde o veľké sústo. Obsiahlá biografia s emóciami aj perfektným zladením informácií zo športu a rodinného života. No a o bulvári a vtedajšich fanúšikoch si po tomto nemyslím nič dobré. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na zkurvenou demagogickou Bolševizi skvěle udělaný, záživný a komplexní medailonek pro točení světa nikterak přínosné přitroublé kopačky s poruchou autistického spektra, v tomto PR podání veskrze sympatického a pokorného progelovaného aseksuálka s nesporným čutacím talentem, který jej i řádně ovatil. Ovšem to mu karma vyvážila neadekvátně krutou celoživotní kalvárií! Kvůli svému nízkému intelektu, OCD, a především autistické neofobii chudák již v mládí vběhl do osidel odporné, slizké, vychcané, afektované, manipulativní a panovačné Špajzpiče s kostnatou prdelí, živoucí reklamě na blahodárnost šovinismu a mačismu, z nichž se již nikdy nebyl schopen vymanit. A tak se z něj mimo hřiště stala subinka a dojný pudlík, šťastně aportující tenisáky hnusné arogantní barakundě. Tudíž mu za tu nesnesitelnou mizérii ten luksus brutálně přeplácené a zcela zbytečné primadony ve zpola hladovějícím světě ze soucitu upřímně přeju, a ani tu dlouholetou nenávist velkobritské lopatistické lůzy za jedinou chybu si vskutku nezasloužil. Doufám, že to všechno rychle utratí, nebo jej paraziti oberou, načež si ho okamžitě najmu na úklid domácnosti, aby nemusel živořit. Počítám, že po jeho zásahu budu mít nejen na milimetr zařezané, pečlivě vyžehlené fusekle (Obě!!!) v šuplíku a budu se moci bez mysofobie klidně kdykoliv nažrat i z podlahy na hajzlu, ale také mi hošššan dozajista vyzabíjí v bytě všechny ty pavouky, aby v noci neběhali po skříních a neprášili. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Pre koho nebol tento chlap idolom? Takže jasné, že som si to pozrel. Jeho život som evidoval ako dieťa a niektoré témy z daného obdobia sa mi vysvetlili až po rokoch, takže som rád, že som vďaka tomuto seriálu mohol zaspomínať na určitú časť dejín svetového futbalu, resp. môjho života. Má to asi všetko, všetci čakali čo tam bude k tej nevere, neprišlo mi to priveľmi otvorené v tejto téme, a vlastnými slovami tam poriadne stanovisko nedal ani David, ani Victoria. Btw, tá ženská vyzerá vďaka tomu seriálu o dosť lepšie ako som ju mal zapísanú. Pekne popísali celý svoj život, mali/ majú to zaujímavé a všetok svoj úspech si odmakali a odtrpeli. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TENHLE KLUK JE JINEJ…“  Všichni tenkrát chtěli hrát a vypadat jako David... Kromě druhýho táty – Alexe Furgusona! Dokument o všem kolem něj a kterej, díky Posh (je mimochodem skvělá a spontánní), navyšuje obsah. Seznamte se s fotbalovou superstar, která přesáhla fotbal! Má to šmrnc (možná jen tý redce z MS 1998 se mohli věnovat míň), a je to natočený, tak, aby se to líbilo nejen anglickejm fanouškům… ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Zkusila jsem to jen z legrace - a jsem nadšená! Fotbal jsem vícekrát hrála (asi 10x), než se na něj kdy dívala. Fotku jsem jako dítě měla z tohoto ranku jen jednu - Diega Maradony. Fandila jsem postupně asi pěti klubům, podle toho s kým jsem zrovna chodila (neee s jakým fotbalistou🫣, ale komu fandili ti chlapci). Teď uz roky nefandím nikomu a přiznávam, že vůbec nedokážu pochopit fanouškovskou mentalitu a to neuvěřitelné šílení okolo toho všeho. Též předesílám, že od Spice Girls neznám jedinou písničku, ale Beckhamovi jsem znala. Tedy věděla jsem, že existují a jak vypadají (vždy dokonale). Ale vůbec jsem netušila, za jaký klub David hrál, ani kam přestupoval. Ani za jakych okolností. Jaké měl úspěchy či neúspěchy. Takže vše, co bylo v dokumentu, pro mě bylo nové. A strašně zajímavé. I z psychologickeho a sociologického hlediska. Až s úžasem jsem byla poprvé konfrontována s jakou porcí nenávisti od anglických fanoušků (a spoluobčanů) se musel Beckham potýkat. Klobouk dolů, že to zvládl. A sympatická mi byla celkem překvapivě i Victorie. Podařilo se jim společně vytvořit něco, co se podaří jen málokomu. A na závěr si ještě neodpustím: taky vám někomu připadá, že D.B. stárne do stejné podoby jako Leoš Mareš? :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Britský list Sunday Times provedl fact-checking dokumentu a našel několik případů zjevného upravení skutečných událostí. (Olík)

Reklama

Reklama