Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve světě, kde na lidi se superschopnostmi přísně dohlíží roboti, se bývalý vězeň spojí s nenáviděným drogovým bossem, aby ochránili teenagerku před zkorumpovaným poldou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Krátký film byl skvělý, první celovečerák usmrkaný průměr, no a tohle už je těžký podprůměr. Bratry Amellovi vždy uvidím rád, ale tohle zazdil především špatný scénář a strašně málo akce. Jednoduše řečeno zbytečnost, vyvarovat se. Čisté 2* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes to, že se vlastně na ten film kouká docela dobře, tak nakonec je to takový zbytečný. První film si vůbec nevybavuju, takže sem k tomu přistoupil jako k samostatnýmu filmu. Jo, kdyby si člověk připomínal každej film, kterej chce vidět, a kterej má pokračování, nedělal bych nic jinýho. Každopádně i tenhle film bude mít hodně podobnej osud jak jednička. Za týden už nevím, o co šlo. 50%. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

V rámci nakalibrování optiky jsem si dal před tímhle i repete #1. Náš “elektrikář 5. třídy” se šel na konci minule udat a teď akorát vylezl z basy (po 5ti letech). Všichni okolo jezdí pořad v popelnicích co neodpovídají úrovni technologií té doby (drony, roboti) a dokonce i úvodní titulky se z (cca) 75% recyklovaly!? Tedy jsem v klidu, očekávám stejných 50% jako minule (po 90ti minutách). Takže chyba - on to vzal do pazoury Netflix - tedy výměnou za peníze se musel Chan vzdát svobody. Najednou je casting jak pěst na oko (takových etnik za minutu se jen tak nevidí, samozřejmě včetně “bezpohlavních”) a všemu kraluje protivný uřvaný spratek. Zhruba v polovině mě už scénář rozčiloval hloupostí tak moc, že jsem se soustředil už jen na chyby (jednou nese robo-psa jako papírovou krabici, podruhé se pod ním není schopen ani hnout… 100% dávky ho predávkuje/zabije, ale 80% s ním prakticky nic neudělá… ). Doufám, že #3 se už nedočkáme. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Přiznám se, že si první díl ani už moc nevybavuji. Při sledování téhle druhé části jsem se trochu ale rozpomněl. Je to v podstatě kvalitní jednohubka jako ta předchozí, zde už mě moc nebavil příběh a ke konci už se to trochu táhlo. Jinak s ohledem na malý rozpočet je to natočené celkem slušně. Postavy mě dostatečně baví, pár akčních a zajímavých sekvencí to má, prostě žádné velké slabiny v tom nevidím. Podruhé už bych se na to nedíval, ale na zaplácnutí jednoho odpoledne je to ideální. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem celkom, čo vedie ľudí vo filmovej brandži k tomu, aby natočili pokračovanie niečoho, čo už samé osebe bolo absolútnou hranou priemernosti na filmovom plátne. “Kód 8” jednotka bola asi tak úspešná, že si človek ani len nespomína o čom bola. No a táto dvojka, to je priam reklama na priemernosť v rámci scifi žánru, ktorý dostáva rovnako permanentne na frak, ako horor žáner, kde sa to len tak hemží samými dejovo plochými, primitívnymi, lacnými pokusmi. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:30:00 hlavní hrdina stírá podlahu. V jednom záběru stojí (tak, jak se má) na suché podlaze, ale o záběr později stojí uprostřed již setřeného. (cerdax2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno