Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve světě, kde na lidi se superschopnostmi přísně dohlíží roboti, se bývalý vězeň spojí s nenáviděným drogovým bossem, aby ochránili teenagerku před zkorumpovaným poldou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že nejřív jsem si musel znovu projet jedničku, neb se mi už téměř úplně vykouřila z palice, ale aspoň teď můžu zodpovědně prohlásit, že pokračování není o nic horší. A jak vidím v mém starém komentáři, přál jsem si dvojku, no a dostal jsem dvojku. Takže přihmouřím oči nad tou haldou klišé a patosu ve scénáři, nebudu se pošklebovat šablonovitému pravdoláskařskému happyendu a namísto toho budu rád, že je na světě další slušně vypravené, záživné a akční scífko, sice primárně určené pubescentům, ale aspoň něco. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes to, že se vlastně na ten film kouká docela dobře, tak nakonec je to takový zbytečný. První film si vůbec nevybavuju, takže sem k tomu přistoupil jako k samostatnýmu filmu. Jo, kdyby si člověk připomínal každej film, kterej chce vidět, a kterej má pokračování, nedělal bych nic jinýho. Každopádně i tenhle film bude mít hodně podobnej osud jak jednička. Za týden už nevím, o co šlo. 50%. ()

Reklama

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Chudobní X-Meni ze sídliště opět vzdorují drogovým dealerům, zkorumpovaným poldům a nově i robotím čoklům. Pokračování se nese na podobné vlně předchozího dílu, technicky to vypadá zase hezky a hudba správně šlape. Ale jednička mě bavila krapet více, zde se přeci jen častěji dostavuje nuda (i přes střídmou stopáž). Takže pokud by mělo dojít k třetímu střetu z tohoto docela zajímavého futuristického světa, tak jedině s nápaditější akcí a větším spádem. ■ AnanAss‘s Score: 4/10 ■ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Přiznám se, že si první díl ani už moc nevybavuji. Při sledování téhle druhé části jsem se trochu ale rozpomněl. Je to v podstatě kvalitní jednohubka jako ta předchozí, zde už mě moc nebavil příběh a ke konci už se to trochu táhlo. Jinak s ohledem na malý rozpočet je to natočené celkem slušně. Postavy mě dostatečně baví, pár akčních a zajímavých sekvencí to má, prostě žádné velké slabiny v tom nevidím. Podruhé už bych se na to nedíval, ale na zaplácnutí jednoho odpoledne je to ideální. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl byl příjemné béčkové překvápko, ale nic, co by potřebovalo sequel, takže tenhle film byl odepsaný víceméně už od oznámení a zázraky se bohužel nekonají, je to o třídu horší. Dějově nic extra, akce tu taky moc není, robotičtí psi ušli a celé to zkrátka smrdí průměrem. Vyloženě to nebolí dosledovat, takže ty 3 hvězdy nakonec jo, ale zbytečnost bez debat. 5/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:30:00 hlavní hrdina stírá podlahu. V jednom záběru stojí (tak, jak se má) na suché podlaze, ale o záběr později stojí uprostřed již setřeného. (cerdax2)

Reklama

Reklama