Reklama

Reklama

Vládci vesmíru: Revoluce

(seriál)
  • USA Masters of the Universe: Revolution

Epizody(5)

Obsahy(1)

He-Man s přáteli důrazně odpoví na útok Skeletorových temných sil. Vyhrají ve velkolepé bitvě o srdce celé Eternie moderní technologie, nebo magie? (Netflix)

Recenze (5)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování Revelation, které sráží akorát počet dílů. Děj je nahňácaný do pěti epizod a tak závěr působí až příliš přeplácaně a megalomansky. Kdyby se  některé příběhové linie natáhnuli ještě tak do 4 dílů a vyřešili se postupně, možná by celý efekt byl lepší. Ale chápu že Netflix nechtěl více zafinancovat. Nicméně dabéři naprosto skvělí, odkazy pro fanoušky super a stejně tak příchod/návrat některých postav. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca animácia, skvelé postavy a ich "levelovanie" oproti Revelation, čo viac si fanúšik môže priať? Ako krpec som kedysi kreslieval a vymýšľal nové "kreatúry" z tohto sveta, takže ja si kľudne počkám aj na pokračovanie. Skvelý hudobný motív, skvelý originálny dabing, akcia, originalita, megalomanské bitky, jednoducho parádička. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že pět dílů je na podobnou sérii docela málo. Je to hezky barevné, je to akční, je to mačo hrdinské... takže paráda. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama