Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kucky, kucky tohle byla ale slátanina. Nejen že se snažili neúspěšně navázat na jedničku, ale ještě k tomu se na to pomalu ani nedalo dívat. Jo, když scénář stojí za hovno, tak z hovna bič neupleteš – to už znaly i naše babičky. Jediné štěstí bylo, že tam hrála Michelle Pfeiffer, která byla prostě coby „drsňačka“ k sežrání. Jinak bych u toho asi nudou usnul, nebo si ohryzal všechny nehty. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Mám ráda muzikály.. Mám ráda motorky.. Mám ráda i původní Pomádu, tak možná proto to celkem vysoké hodnocení.. Taky musím říct, že oběma hlavním představitelům to moc slušelo a příběh se mi taky dost líbil.. Ale některé taneční kreace mě prostě nezaujaly a některé písničky taky ne.. Navíc ten konec, kdy se největší frajírek ze školy chtěl bít a pak se z něj zničehonic stal lidumil.. No nevím, ale čekala jsem něco mnohem horšího. ()

Reklama

Nancy 

všechny recenze uživatele

Film, který těží z úspěchu první Pomády, která byla prostě úžasný muzikál, což se v tomhle případě říct nedá. Nemám nic proti Michelle Pfeiffer, ale myslím, že i ten nevýrazný výkon Olivie Newton-John byl lepší. No a chybí mi tu samozřejmě legendární John Travolta. Tak další pokus o natočení důstojného pokračování skvělého filmu opět zklamal a zřejmý pokus o snadný výdělek Hollywoodu končí v propadlišti filmových dějin. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Krásně zbytečné pokračování, jehož jedinou inovací je převrácení schématu jedničky - drsňačkou je Michele Pfeiffer a citlivý protějšek představuje nažehlený dovoz z Anglie. Vše co v jedničce fungovalo na jedničku, působí ve dvojce trapně a sebeparodicky a to nemluvím o velmi, velmi slabých písničkách. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Očividně jdu naprosto proti proudu, ale nestydím se za to. Nevím teda, jestli mám tak strašlivý vkus nebo se ostatní bojí dát víc než odpad. Nemyslím si ale, že si film zaslouží takhle brutální odsouzení. Mně se Pomáda 2 líbila dokonce víc než jednička. Téma mi bylo bližší a i postavy mi byly o dost sympatičtější. Písničky se mi taky líbily o dost více. Děj se odehrává opět na střední škole, kde se nový chlapec, dost fešák, snaží zapadnout do kolektivu. Taky se hlavně pokouší o tvrdé motorkářské srdce M. Pfeiffer (některým dívkám stačí opravdu málo). A jelikož je hodný kluk, což jsou plusové bodíky, udělá pro ni, co může. Navíc má něco v hlavě, což jsou další plusové bodíky, vydělá si na ošuntělou kraksnu…  Dál už popisovat děj nebudu, ale bystřejším zřejmě dojde, jak tento zapeklitý a složitý příběh skončí. Samozřejmě ani v jednom filmu nemůžete hledat nic hlubšího, ale proč si občas nepustit něco podobného… ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Režisérka Pat Birch se nechala slyšet, že původní název zněl "Son of Grease", ale producenti chtěli něco přímějšího a méně matoucího, takže to změnili na "Grease 2". Maxwell Caulfield (Michael Carrington) se vytrvale pokoušel o to, aby se název vrátil na ten původní, protože "Grease 2" je podle něj nudný název. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama