Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Očividně jdu naprosto proti proudu, ale nestydím se za to. Nevím teda, jestli mám tak strašlivý vkus nebo se ostatní bojí dát víc než odpad. Nemyslím si ale, že si film zaslouží takhle brutální odsouzení. Mně se Pomáda 2 líbila dokonce víc než jednička. Téma mi bylo bližší a i postavy mi byly o dost sympatičtější. Písničky se mi taky líbily o dost více. Děj se odehrává opět na střední škole, kde se nový chlapec, dost fešák, snaží zapadnout do kolektivu. Taky se hlavně pokouší o tvrdé motorkářské srdce M. Pfeiffer (některým dívkám stačí opravdu málo). A jelikož je hodný kluk, což jsou plusové bodíky, udělá pro ni, co může. Navíc má něco v hlavě, což jsou další plusové bodíky, vydělá si na ošuntělou kraksnu…  Dál už popisovat děj nebudu, ale bystřejším zřejmě dojde, jak tento zapeklitý a složitý příběh skončí. Samozřejmě ani v jednom filmu nemůžete hledat nic hlubšího, ale proč si občas nepustit něco podobného… ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Od prvej Pomády je to odlišné, čo je možno dobré, ale tu to akosi stratilo zmysel. Bolo z toho cítiť skôr 70. roky ako rok 1961. Dosť to sklamalo najmä po hudobnej stránke. Veľa nevýrazných slabých piesní, divný dej s tvrdými prestrihmi, občas sa tam vyskytli napríklad veci ako zrýchlený tanec, mníšky na bowlingu s divokou mládežou, predvídateľná scéna s pobozkaním, toho kto vojde prvý do dverí, či neobvykle rýchla premena z nejazdca na motorkách na jedného z najlepších jazdcov v meste. Najmä však herečka Michelle Pfeiffer, čo hrala hlavnú postavu, mi tam vôbec nesedela. Veľmi zbytočný film. ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, který má režisérské nadání, zvedám své hodnocení na plný počet. Nelíbí se mi , že je snímek umístěn v TOP 200 nejhorších filmů v dějinách planety Země. Jako někdo, kdo má talent přes filmy jsem přesvědčený, že si film průměrné hodnocení zaslouží. Písničky Reproduction, Cool rider, Who's That Guy? nebo WE II BE TOGETHER jsou na vysoké úrovni. Nejsem součástí stáda a nebojím se ohodnotit proti proudu. 5* ()

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Parazit co se chce přiživit a něco vydělat na uspěchu Pomády. S filmovými aspekty si nikdo hlavu nelámal, hlavním cílem byl zisk. Lidi na to chodili zvědaví a namlsaní jedničkou tak proč se trápit něčím jako je scénář, režie či hudba. Tohle je opravdu žumpa, ja osobně si z toho filmu nepamatuju nic, ale vubec nic, teda až na hezkou tvařičku mladounké Cat woman. Nějaka písen která by mi utkvěla v paměti, ne nic takového. Tohle bych trestal kamenolomem. ()

Majez 

všechny recenze uživatele

Ke konci jsem se i bavil, je to příjemně hloupoučké, a hlavní hrdinové občas vypadají, že jedničku parodují. Ale po pravdě, nebýt v prvním díle Johna Travolty, který ji hodně vyzdvihl, tak to bylo na podobné úrovni. Je fakt, že písničky nejsou tak chytlavé, ale ono, když to do vás hustí TV každý rok 4x, tak si to začne vybavovat i zarytý odpůrce rock n rollu. A navíc Michelle je fakt kočka ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Přestože to nebylo ve filmu nikdy řečeno, Johnny Nogerelli měl být původně bratrancem Dannyho Zuka z prvního filmu. Jelikož byl ale Michael bratrancem Sandy, tak se autorům zdálo, že by to bylo už moc přitažené za vlasy. (HappySmile)
  • Režirérka Pat Birch dělala v předchozím díle choreografku. (HappySmile)
  • Obsazeno bylo na 500 postav. (rafix)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama