Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Král komedíi Peter Farelly je zpět a kdo má jeho rannou tvorbu rád, tak si myslím, že Ricky Stanicky nezklame kor, když jde už o úplně umírající žánr, kde nějaká áčkovější komedie s hvězdami je opravdu vzácnost, takže se mi opět trefil do vkusu. Dějově je to celkem zajímavý, tři přátelé celý život předstírají, že mají kámoše, který je však vymyšlený, ale když jde do tuhého a je třeba ho představit rodině, všichni se rozhodnou, že raději najmou herce, který se za Rickyho bude vydávat, než aby šli s pravdou ven. Problémem však je, že John Cena vezme celou roli až moc vážně a začne to všem komplikovat život. Zac Efron je tu sice poněkud znuděný, protože ho herecky zastíňuje John Cena, který si celou show kurevsky krade pro sebe a na štěstí je na plátně téměř pořád, takže o zábavu je vystaráno. Smál jsem se i nahlas, některé hlášky jsou opravdu šílené a je to celé jedna velká bláznivá jízda plná absurdního a střeleného humoru, což mám rád. Takové filmy mi raz za čas opravdu chybí, takže thank you. "Why do you so sweat? Are you on drugs? The reason i sweat is because i have no drugs ! :D "75% ()

MovieGuy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a zároveň hrozná prdel na klidný večer. Ricky Stanicky se překonal a dokázal něco co komedie v tyto době nedokážou, být vtipné. U Rickyho jsem se nasmál až až, perfektní John Cena si zde svou roli užíval a za mě zatím jeho nejlépe zahraná role, především scény na letišti, nebo na obřadu mě doslova penetrovali smíchy. Potěšil i Zac Efron (pozor holky, nejsou tu žádné scény bez trika, takže klidek) a ostatní herci. Samozřejmě je rok 2024 a planeta lgbt  se tu opět vyskytuje, ale to už jsem si nějak zvykl že to nebude lepší. Za mě užitý a někdy se podívám znovu i s kámošema. ()

Reklama

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Nejprve je nutno zmínit, že tyhle komedie, kde trapný humor je dobře vyvážen, je málo. Nejraději bych dal i vyšší hodnocení, ale bohužel nemůžu, protože tady to táhl hlavně John Cena. Ostatní herci tady byly celkem do počtu. Hlavně mírné zklamání od Zaca Efrona, který tady na mě působil mírně unaveným dojmem. Ale až na to, tak film slušně ubíhal a ani tam nebyla chvilka, kdy bych se nudil. Na podívání určitě menší nadprůměr. Pozitiva: Příběh o vymyšleným Rikim Stanicky, ze kterého se stane stane skutečný, není zas tak otřepané téma, jak by se mohlo zdát.  Negativa: Trochu odfláknuté, nebo hůře napsané scénáře pro ostatní herce, kteří předvedli hodně průměrný výkon. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Po delší době originální komediální námět. Který bohužel trpí na slabší obsazení. Zac Efron si tu vybral horší hereckou formu a komediálně I dramaticky ho přehrává John Cena, který to táhne a je tu skvělý. Vyloženě se tady komediálně našel a skoro bych řekl že mezi svalovci nemá komediální konkurenci a pokračuje tak ve výkonu z Peacemakera. Škoda že neměl lepší herecké partnery, tohle si říkalo o ackovou ligu. V druhé půlce to pak začalo vykrádat vynikající divadelní hru byl jsem při tom, kde si ve stejnojmenném filmu v 70s zahrál Peter Sellers. Závěr chtěl vyloženě jistější režii a lepší herce. Ale i tak 6/10 ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, pri ktorej sa sem-tam zasmejete ako kone a sem-tam vám bude trápne aj za samotných hercov. Aj keď nakoniec si poviete, že to je echt komédia a nejaký ten exces tomu odpustíte. Cena bol fakt super, Effron bol nejaký napichaný(?) a nejako mu to nešlo. Nápad je fajn, ale vhodný fakt maximálne do bláznivej komédie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v austrálskom Melbourne vo februári a marci 2023, pričom Melbourne je aj prostredím, ktoré má predstavovať Providence na Rhode Island. (Arsenal83)
  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)

Reklama

Reklama