Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Thibault Goes to England ,2. The Hag's Hut ,3. Rosaline and Thibault ,4. Hallucination and Execution ,5. To Chicago ,6. Kill the Car ,7. Thibault Sees Julia ,8. My Cousin, My Desendant ,9. Tub for Two ,10. Kissing Cousins ,11. Searching for a Wizard ,12. Another Visitor ,13. On the Bridge ,14. Feel Like a Lady ,15. Andre Can't Ask ,16. The Wizard Pulls Himself Together ,17. The Wizard Cooks ,18. Andre Asks to Stay ,19. Not a Bunny ,20. The Big Chase ,21. What Will I Do Without You ,22. Thibault and the Wizard Return Home ,23. In the Icehall ,24. Hunter Gets It/Julia Sees the Castle ,25. Your Time Will Come ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ještě se stále najde spousta diváků považující tento snímek za třetí volné pokračování a těžko říci proč tomu tak je. Je to však bohapustý omyl, neboť se jedná o americkou verzi prvního francouzského snímku, jinak nazvaný jako remake. Svých rolí se opět zhostili Jean Reno a Christian Clavier, na které opět režisérsky dohlížel Jean-Marie Poiré, kterého však lze v titulcích najít pod jménem Jean-Marie Glaubert. Onu středověkou princeznu a pra pra předka si střihla Christina Applegate a z amerického pohledu nijak zvlášť špatně. Jenomže na čem snímek razantně trpí je scénář. Je jasné, že se na americké verzi nedá očekávat typická francouzská situační ztřeštěnost, ale tady je znát, že vše podstatné již prostě bylo jednou řečeno a tvůrci jakoby se k tomu už vůbec nechtěli vracet. Něco pobaví, ale radost snad z toho budou mít jen ti, co neviděli francouzský originál. Zkrátka a dobře, jedná se o další nepovedený americký remake skvělého francouzského filmu, kterému nepomohlo ani v hlavních rolích obsazení stejných herců. Tohle vzniknout už skutečně nemuselo. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to tak špatný, jak to podle hodnocení na csfd vypadá, samozřejmě srovnávat to s jedničkou nemá smysl, protože první díly jsou prostě nejlepší, ale tohle pokračování neni vůbec špatný, hlavně první polovina je skvělá a je v ní spousta dobrejch fórů a trapasů při kterejch se docela dobře pobavíte, ve druhý už je to horší, ale pořád to neni na tak malý hodnocení. je sice pravda že herecký výkony jsou bídný, ale v komediích to už tak bývá a nic jiného se čekat nedalo. já se bavil dobře, tak proč tomu nedat vysoký hodnocení ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

I když je to odklon od původních dvou dílů a začíná zde stejný příběh jako je v jedničce, přijde mi tato komedie jako nejlepší díl. Konečně je Thibaultova vyvolená pěkná baba a i Tara se sem hodila. Vtípků a směšných situací je zde jako máku a když jsem si to po dlouhé době opět pustil, pěkně jsem se pobavil. Český dabing je v tomto případě výtečný. Za mě 100% :) ()

johnys 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych tyto Návštěvníky tak tragicky, jako většina uživatelů zde... Jde o zábavný remake klasiky, který má i své přednosti. Např. velmi půvabnou Applegatku, která je rozhodně pro oko diváka příjemnější, než “klasická” Valérie Lemercier. Dále je zde ještě větší kontrast mezi středověkem a novou dobou, několik dalších nápadů a je to svižně natočeno, film má spád. Trojici hlavních protagonistů taktéž nelze nic vytknout. Ano, není to žádné umění, ale zábava. Je třeba se na to dívat bez myšlenek na původní Návštěvníky a nesrovnávat francouzské jablka s americkýma hruškama! Na to, že je to točeno za americký kapitál převážně na jejich území, to není nejhorší. Do McDonalda si taky nepůjdete pochutnat na archivním Chateu du Retout Haut Médoc Cru Bourgrois a sýrem Camembér, že... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)
  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)

Reklama

Reklama