Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

foundation 

všechny recenze uživatele

O hodne hodne horsie ako jednotka. Na celkovom dojme sa musela nevyhnutne podpisat absencia Valérie Lemercier ktora v prvom dieli vyborne sekundovala ustrednej dvojici Reno-Clavier. Pribeh tu nie je na zahodenie, horsie to je so spracovanim. Prvy diel Navstevnikov ja osobne povazujem za jednu z najlepsich komedii vobec a toto rozhodne neni ani len dostojne pokracovanie. Kto jednotku videl objavi tu strasne vela kiksov/ako logickych tak scenaristickych/ ktore nepasuju do pribehu. Nebolo to ale zasa az take spatne aj ked moje hodnotenie v tomto pripade nie je objektivne pretoze skoro celu hviezdu pridavam len z ucty k prvemu filmu. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se na to ani nechtěl podívat, protože jednička se mi líbila, a podle ohlasů se zdálo, že to nebude nic moc. Ale opak byl pravdou. Je to teda zase strašně střelený, trouchu filmu škodí ty triky, ale jinak je to jenom o málo slabší než jednička, a chvílema jsem se královsky bavil. Bez prvních deseti minut by to bylo ještě lepší. Zaručená zábava pro ty kdo mají rádi hysterické, rozeřvané komedie. ()

Reklama

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová kalamita. Naprosto příšerná dvojka je diametrálně odlišná od docela dobrého prvního dílu. Christian Clavier má svůj scénář vyhrocený do absudna, přehrává, a nedá se na to koukat a není v tom sám. Chudák Jean Reno byl o poznání lepší, ale ani on nemohl v této francouzské komedii "amerického typu" zazářit. Pokud ste navíc viděli verzi s českým dabingem, kde Claviera jako bonus navíc dabuje uřvaný a zcela trapný Trávníček (časy dobře nadabovaného Hawkeyho, nebo Terrence Hilla jsou ty tam), jsou to ty největší mínusy naráz. Méně jak 10%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi nez prvni dil, ale tak nizke hodnoceni si nezaslouzi. Samozrejme uz je to jen takova nastavovana kase, ale pribeh je porad docela v pohode a par vtipku je opet suprovejch. Navic je film opet sestrihan ve zbesilem tempu, takze i kdyz ma film 110 minut, nestihnete se nudit. K cemuz taky prispiva husta kamera, dobra hudba a vyborny herecky vykony. Opet vynikajici Reno, kterymu verite, ze je fakt nejakej rytir a hlavne neuveritelne energickej Christian Clavier, kterej si strihnul hned nekolik roli (ale ve vsech stejne hraje magory). Jelikoz se tvurci nejspis snazily, aby se vtipky moc neopakovali nebo nepodobali tem z prvniho dilu, tak jim toho uz tolik nezbylo, ale presto opet dokazaly dat do filmu par naprosto genialnich scen (+par vtipnejch a par, ktery vtipny bejt meli, ale nejsou). I kdyz to je slabsi nez prvni dil, porad je to lepsi nez americky remake a ja se opet vyborne bavil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa chaoticky začína v rovnakej chvíli, ako sa končila jednotka... a rovnako chaotické to zostane aj po zvyšných 120 minút. Čo je mimochodom na komédiu dosť vražedná minutáž. Priznám sa, že neznášam túto sériu, je strašne zlá a nesympatická a to vrátane obvykle veľkého sympaťáka menom Jean Reno. 30 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama