Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Time4Tea

Time4Tea (hodnocení, recenze)

Ulítlý vtipný akční komiks natočený jako ulýtlý vtipný akční film. Já se u toho bavil, nehledal jsem logiku, nehledal jsem brilantní filmařinu a proto dávám za 4. Je to sranda, akorát si nejsem jistej, jestli je hlavní hrdinka blbá nebo roztomilá. Ikdyž jo, je roztomilá. :)

LaCZik

LaCZik (hodnocení, recenze)

Film, kterému musím dát alespon tři hvězdy, když už za nic tak alespon za originalitu a úvodní píseň, ve svých 16 letech jsem ho miloval, dnes je z nej příjemná nostalgie..

Dronte

Dronte (hodnocení, recenze)

hirnelgo: Od tebe též ;). řekl jsem si, že je třeba dostat pancéřovou holku do elitní skupiny diskutovaných filmů

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

hirnlego: Já vím, občas ze mě inteligence přímo tryská - byla jsem částečně nespokojená sama se sebou a takhle se to projevilo. Možná to příště bude lepší, ale nemůžu nic zaručit.

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Další z mnoha filmů, které jsem prošvihla, když běžely v televizi. Ale jak tak koukám, tentokrát jsem o nic zásadního nepřišla ;-)

Dronte

Dronte (hodnocení, recenze)

Jen jsem poslouchal... Björk a Portishead v šílený číčovině.

Reklama

Reklama