Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Poctivé béčko se vším všudy, tentokráte odehrávajíc se v postapokalyptické budoucnosti v čele s punkovou hrdinkou, které se nezalekne klokanů ani hlavního bosse. Stylisticky si s tím celkem pohráli a hrdinka střídá jeden model za druhým. Sekunduje Naomi Watts, která je někdy jako puťka a někdy jako slušná kost... Je to sice film, který asi vícekrát neuvidím, ale přesto mě to svou ujetostí bavilo a ideálně zvolený film jako motivace před startem dalšího pracovního dne ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

V nějakých deseti letech na mě film působil jako zjevení a übercool vtipná podívaná - teď už bohužel zůstalo jen u toho zjevení. Ale věřím, že kdyby to v bedně běželo bez nového rádobydrsného dabingu, pocit trapnosti by se nedostavoval tak často. Velká škoda, že předlohu nedostal do ruky někdo jiný než tahle socka - někdo, kdo by dobře odvedenou režisérskou práci uměl aspoň předstírat - protože z tohohle komixu se dalo vytřískat mnohem víc. Ale Lori Petty je rozkošná, přehrávající Malcolm potěší snad vždycky a kdo v těch slavných pěti vteřinách slizkého pedouše nepoznal roztomilého Iggyho Popa, ten by si měl naplácat. (2,5*) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Komando zmutovaných klokaních ľudí vyvinutých ako biologické zbrane sú v skutočnosti komické, pojašené, tancujúce, latexové, ušaté figúrky neustále hovoriace o tom, že by si dali sušienky. Sú asi takou špičkovou bojovou jednotkou, ako huňaté okaté zajačiky, ktorým by som šéfoval ja s dvoma promile v krvi. Malý rozpočet je vidieť aj na tom, že PRIAMO VO FILME sú použité kreslené komiksové pasáže, čo je wtf. Vrcholom je výborne oblečený okuliarnatý klokan, ktorý je reinkarnáciou spisovateľa Jacka Kerouaca a uprostred večere bežne vstáva a začne recitovať príšernú báseň a hrať na saxofóne. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tuším, že první komiksová adaptace, která pro film vznikla a nese se opravdu v překvapivém duchu. Temná budoucnost, nedostatek vody, podivné herecké obsazení, které se těžko definuje. Bude to pro někoho tvrdé guilty pleasure, ale pro mě spíše jen jednohubka. Zpětně si na Naomi Watts vůbec nevzpomínám, ale zase 12 let od shlédnutí to není překvapující... Dostala se však daleko. Výstřední film. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Lidstvo čeká dost nepříjemná budoucnost - po srážce s kometou na zemi přestane zcela pršet, a na vyprahlých pouštích se voda stává tou nejcennější kapalinou (jó, kdepak krev paničko, ale voda). Bohužel všechny vodní zdroje kontroluje nadnárodní společnost Water&Power, která si s ničím nebere servítky, a pomocí druhého slůvka ze svého názvu si vynucuje pozornost. Ale je zde skupina rebelů, která pod vedením Rebeccy (Lori Petty) s jejím ukradeným tankem a Jet (Naomi Watts) s její stíhačkou bojuje za práva obyčejných lidí (a klokanů)... Tak to jsem nečekal - po velmi kvalitním začátku (první půl hodinka je téměř jak z Šíleného Maxe) se zbytek filmu mění v one-man-show (woman) Lori Petty - bohužel tím ne úplně ideálním způsobem. Vtipů je zde pět a půl, z nichž čtyři a půl jsou docela trapné - a i když jsou ve filmu semtam dobré nápady (získávání vody z lidské krve či holografická plastická operace), je zbytek zabit idiocií nejvyššího kalibru. A korunu tomu dodávají ti klokani :( ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Tank použitý ve filmu je americký M5A1 Stuart, doplněný o různé nástavby, z nichž za zmínku stojí skoro celá zadní část Cadillacu Eldorado z roku 1969. (KM Phoenix)
  • Ve scéně, kdy Rebecca sedí na hlídce, má na sobě Lori Petty podobný kostým (buřinka, nalíčení očí) jako Malcolm McDowell ve filmu Mechanický pomeranč (1971). (deepspace101)

Reklama

Reklama