Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (42)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká sympatická nová romance s Lindsay Lohan, která má obstojný námět a scénář. Úroveň je rozhodně lepší než o dva roky starší Falling for Christmas, které bylo takovým lehce rozpačitým vánočním kýčem… Irish Wish je oproti tomu o něco méně stereotypní, má docela zábavnou zápletku a navrch dobré mužské obsazení (oběma hlavním hercům role hezky padly). Není to sice filmová pecka, která by nadchnula jako některé staré „klasiky“ s Lindsay, ale myslím si, že v rámci žánru tento film ani nefanoušky neurazí. ~(3,9)~ ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení, mně se to moc líbilo... Jediná škoda, že je to strašně předvídatelné, a Lindsay Lohan už je stařena (alespoň na nevěstu).. Ne jako vážně moc hezká romantická komedie, vtipná, milá se sympatickými herci v nádherném irském prostředí.. Do kin šlo poslední dobou spousta mnohem horších počinů, zatím asi nejlepší letošní film od Netflixu. Role Jane Seymour super vtipná a ten fantasy prvek tomu rozhodně přispěl a nemá to ten klasický happyend, ale spíš otevřený konec, a to je super...80% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Janeen Damian si jistě dala předsevzetí, že oživí kariéru padlé hvězdy Lindsay Lohan pomocí jakýchsi amerických variací příběhů alá Rosamunde Pilcher, Inga Lindström atd.: Po Vánocích na spadnutí se přesouváme na druhý konec duhy, do zázračného Irska. Nádherné exteriéry ve filmu bohužel trpí pod tíhou těžce předvídatelného děje, který se nesnaží o žádná překvapení, a prostě se jen očekávatelně posouvá dál, abychom nakonec (nečekaně!) zjistili, že každé niterné přání má svá úskalí. Irské přání je těžce nenáročná oddychovka na večer, na který nemá člověk žádný lepší plán, než na devadesát minut vypnout mozek u Netflixu. ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Prostě Rosamulde Pilcher - nic víc, nic míň. Přitroublá romantika s krásnými irskými exteriéry, přezrálou Lindsey Lohan a dospělým Eragonem. Příběh je prostinký a samozřejmě nesmí chybět osudové setkání s osudovou láskou. Je to v Irsku takže si připište déšť, veselou hospodu a taneček obou hrdliček. Dvě hvězdy - mám slabost pro Irsko a ta hospoda vypadala fajn. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Irská romantická pohádka o návratu Lindsay Lohan do druhé herecké ligy a nalezení pravé lásky v zemi Leprikónů, zlatavého moku a pokladu na konci duhy. Tak by se dal stručně charakterizovat druhý celovečerní snímek režisérky, Janeen Damian, která stejně jako před dvěma lety ve Vánocích na spadnutí, obsadila titulní ženskou roli Hollywoodem dlouho opomíjenou Lindsay Lohan. Ani napodruhé se však žádný významnější úspěch nekoná. Důvodem je totálně mizerný, prvoplánový scénář, který neuspokojí ani silně průměrného konzumenta televizního obsahu. Zvednout bídný dojem z Irského přání nepomáhá ani skriptka, Renee Burke, která zřejmě neměla při natáčení úplně svůj den a konzistenci na sebe navazujících záběrů tak nehledejte. Z deště tu vchází hlavní protagonisté do budov v suchém triku, a to na důvěryhodnosti příběhu opravdu nepřidá. To co lze na snímku pochválit jsou bezesporu nádherné irské scenérie – Lough Tay i Moherské útesy byly opravdu precizní volbou při volbě lokací natáčení. To stejné platí i o hlavním mužském protagonistovi, Edu Speleersovi, který zde působí velmi charismaticky a umím si ho v budoucnu představit v nějaké Á-čkové americké romanci. Irské přání je obyčejnou žánrovkou s naprosto plochým dějem, které se doporučuji vyhnout a zvolit z obdobného prostředí třeba Přestupný rok s Amy Adams v hlavní roli. Dvě hvězdy. 😕 (15.03.2024) ()

Galerie (90)

Zajímavosti (18)

  • Hlavné natáčanie filmu prebehlo v Dubline, Wicklowe a Westporte od 5. septembra do 14. októbra 2022. (Arsenal83)
  • The Guardian napísal, že film "nemá na kvality Lindsay Lohan a že si zaslúži pri svojom návrate oveľa vyššie parametre". (Arsenal83)
  • Lough Tay, kde se křeslo přání nachází, je skutečné místo v Irsku, ale nachází se v Ballinasloe, což je více než tři hodiny cesty na druhou stranu země, než se odehrává hlavní příběh ve Westportu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama