Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Ryan Phillippe, Mena Suvari) je nútený utiecť zo svojho kresťanského misionárskeho miesta v púšti Kalahari na palube vratkého lietadla po tom, čo ich životy ohrozuje extrémistická militantná skupina. Lietadlo, ktoré riadi skorumpovaný pašerák (Emile Hirsch), stráca výkon a havaruje uprostred zvieracej rezervácie obývanej levmi, leopardmi a hyenami. Táto skupina musí teraz bojovať o prežitie s ľuďmi aj zvieratami na mieste, kde prežijú len silní. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V očekávání mizerného filmu se mi nakonec dostalo průměrného survivalu, z něhož by se dal sestřihnout pěkný přírodopisný dokument o Africe. Postavy se možná chovají podivně, ale popravdě, kdo by se po havárii letadla uprostřed rezervace, kde číhá řada nebezpečí, choval normálně, že? Slunce, strach a vědomí hladových šelem jistě udělá své. Naopak jsem uvítal, že zbylí se chovali více než prozíravě - možný spoiler - nasednout do džípu by byla pěkná hloupost, páč byste tím hned řekli, jak jste ho získali. Asi nejvíce my vadily dvě věci - jednak se mi do rukou dostala nějaká vystříhaná kopie, a tak jsme si neužil ani jeden přímý útok lva, což považuji za trestuhodné! Za druhé jsem pak čistě skeptický ohledně schopnosti lvů - jsou to kočky, tudíž mají skvělý zrak, ale čich a sluch mají dokonalejší šelmy psovité. Tedy že by pronásledovali kořist po čichu jako psi, tomu nevěřím. Ten fantastický přesah v závěru mi nevadil tolik, jako šavlozubý lev na plakátě - fakt jsem naivně čekal, že budou mít takové zuby... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejhorší survival co kdy vyšel ty lidi ani nechtějí přežít to tam nemohly najmout nějaké herce co by to více prožívaly? Z Afriky odlétá letadlo a spadne někde v poušti přežije 5 lidí ženská to zapíchne hned na začátku jelikož řekne, že je věřící a věří, že ji bůh ochrání a  prostě zmizí  další se oddělí od skupiny a někde zemře což ani neukážou. Další zemře jelikož se nevleze do kabiny pro 3 lidi (to byl tak těžký problém ji rozšířit?) zase nic neukážou . Pokud čekáte nějaký boj o přežití zklamu Vás střídavě vypadají jak kdyby chtěli žít a střídavě jak kdyby jim to bylo u prdele. Pak tam přijdou nějací bojovníci proti pašeráctví jednoho z přeživších zabijou jen tak  a ostatní dva zadržují pak ti dva utečou a oba ty bojovníky zabijí. Pak zdrhají před těmi lvy a jeden se rozhodne obětovat tak zůstane jediný toho loví hyeny on se s nima chce utkat pak udeří blesk hyeny utečou a ho zachrání domorodci . P.s. proč nepoužily ten džíp ty bojovníci proti pašeráctví v něm přijely ten třetí sie jako odjel , ale nejspíše by se pro ně vrátil.  P.s. 2 Proč nenastražily jejich mrtvoly jako lákadlo na ty lvy , aby mohly utéct? 20 procent ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Otras. Síce milujem púštne levie survivaly, ale toto bol snáď jeden z najhorších, ak nie najhorší. Takému Beast to nesiaha ani po členky a ešte aj starší nedocenený Prey, ktorý tu má mizerných 43%, je oproti tomuto filmu megahit. Pokiaľ v tom filme vôbec boli nejaké znesiteľné postavy, väčšinou umreli ako prvé. Ich správanie bolo hlúpe, ale nad tým by som sa ešte povzniesol, keby to nebola taká neskutočná nuda. Africká divočina a levy síce vyzerajú pekne, lenže čo z toho, keď neukážu ani jeden jediný útok. Všetko je mimo kameru a krv sa objaví len vtedy, keď schytá niektorá z postáv guľku do hlavy. Väčšinou je tu len slaboduché motkanie sa po púšti, pridali tam aj nejakého hada či škorpióna, aby sa nepovedalo, no napriek tomu, problém dopozerať. Zvláštne, že ten film vôbec vydali, lebo tvorcovia ním dokázali len vlastnú neschopnosť. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Předlouhá až nekonečná konverzačka pár lidí uvízlých na savaně. Přidali taky několik záběrů lvů z dálky, kteři však paradoxně nedostali v tomto pseudodíle žádný prostor. Furt tam účastníci jen chodí, žvaní nebo čumí. Nepočítám toho digitálního lva ke konci. To byl opravdu řádně vyšmejděný pokus o animaci. Aspoň, že ti připitomělí pánbíčkáři tam sem tam upustili nějaký ten frk... Celkově na hranici odpadu, naprostá většina stopáže vhodná jen na přetočení. ⬇️ 12% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta tří kdysi perspektivních herců a nutné stafáže plácne letadlem doprostřed africké divočiny. A tady to má ošéfované lev, takže radost z přežití havárie poněkud zhořkne. Víceméně by to mělo být o tom, jak přežít lví útoky, ale záběry s kočičákem jsou vesměs okopírované z National Geographic a k plnohodnotnému útoku tu nedošlo vlastně ani jednou. A tak je to vesměs o plkání blostí a dělání hovadin. 10% za to, že to místy bylo tak debilní, že to bylo roztomilé. ()

Reklama

Reklama