Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paralelní světy DC universa jsou sužovány stínovými démony, jejichž armáda je odhodlána zničit vše, co jí stojí v cestě. S nezvanými vetřelci se rozhodne vypořádat legie superhrdinů, ale ani spojenectví Batmana, Supermana, Wonder Woman a mnoha dalších metalidí nedokáže zabránit náporu nepřátelské hordy. A jaké tajemství je mezi Monitorem a Supergirl? (fiLLthe3DD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ZiGi_ 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné filmy z DCVersea, ale nějak nechápu proč vůbec vytvářeli tuhle sérii a už vůbec nechápu proč to má víc jak jeden díl. Za mě je to hrozně roztroušené a po prvním dílu jsem si pořád nevytvořil k tomu žádnou vazbu. V jedničce se mi líbilo to množství hrdinů usilujících o tu samou věc. Teď je to zkrátka o ničem, jen se to celé natahuje zbytečně. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší než první část, ale pořád docela obstojné. Akorát se mi zdá, že animace je tentokrát místy horší a méně konzistentní než obvykle. Jako kdyby to bylo šité horkou jehlou. Taky je to pořád zbytečně natahované, tak jsem zvědavý, zda finále dokáže ospravedlnit rozdělení na tři části. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že druhá část je o něco málo lepší, než ta první, pro mě osobně asi hlavně ze dvou důvodů. Zaprvé není narativní struktura tak roztroušená a neskáče se z času do času bez pořádného vysvětlení, a zadruhé záporná entita tentokrát není prostě zeď, ale působí reálněji a nebezpečněji. Ten druhý problém asi bude vyřešen ještě lépe v závěrečné části, alespoň tak soudím z průběhu a hlavně konce tohoto dílu. Fajn bylo zapojení některých hrdinů, kteří jinak v Tomorrowverse nedostali tolik prostoru, a bojové scény mě bavily. Jinak je to ale stále trochu bordel, chybí tomu trochu života a energie, a na konec celého univerza to prostě působí antiklimakticky a uspěchaně. Vím, že tvůrci byli doslova donuceni to uspěchat, ale ony ty předchozí Tomorrowverse filmy nebyly vždycky o moc lepší, tak úplně nevím, nakolik jim to můžu odpustit. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Stejné problémy jak v prvním díle začátek naláká, když sledujeme Jokera , Killer Croca a Solomona Grundyho bojovat proti Batfamily pak je to horší a horší 30 minut sledujeme jak Monitor zachránil Supergirl pak nějakého blbečka co   umí ovládat lidi a cestovat mezi světy (Doctor Spectre) pak jak ho naverbuje Monitor  dá mu svou sílu a někdo/ něco (Antimonitor) ho povolá k sobě a ptá se ho proč je s Monitorem pak on přejde k Antimontorvi a nějak z dálky jim leze do hlav a poštvává je proti sobě . Ke konci zjistíme, že v těch vlnách jsou nějaká stinné monstra a všechny útočí na Země pak se přetvoří v jedno velké a zbytek bude v další části (snad už poslední)   . P.s. Ty amazonky nic nepředvedly k čemu tam byli, když byly neschopné a jen čuměly pomohla jim až Wonder Woman? ()

Reklama

Reklama