Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Siesty diel Halloweenu reziroval opat dalsi reziser : tentokrat si na rezisersku stolicku sadol Joe Chapelle. A reziserskym talentom nema ani na Othenin-Girarda, ani na Dwighta H. Little, a toboz uz nie na Johna Carpentera. Strasidelna atmosfera tu akasi je, ale je nedotiahnuta a akasi polovicata, pribudlo opat nudy, rozhovory su dlhe, nudne, prazdne a o nicom, logika dostava na frak v kazdom druhom zabere, strih je spatny. Donald Pleasence to uz sam nezachranil a Jamie Lee Curtis uz nemala zaujem. Aby som vsak nekoncil depresivne - vrazdy su na sposob Jasona Vorheesa, a zaner horor/fryler mi sedi. Hlavne, ze sa tuna nespaja horor s komediou. 68 % ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je výsměch pro celou rozrostlou sérii o Micheaelu Myersovi. Tajemný kult uctívající ďábla v podobě M.M., kluk který přežil jeho řádění jako malý...bože co tohle má společného s klasikou od Carpentera? Takovouhle slátaninu z absolutního odpadu zachrání pouze pár ( opakuji pouze pár ) solidních gore chvilek. Ale ten konec zapečetí rozhodně nejhorší díl se všech Halloweenů a rozhodně také jeden z těch opravdu dementních hororů celkově - Myersovi dávájí na prdel železnou tyčí, chudáček Michael křičí bolestí, sténa a svíjí se, poté se potácí k zemi a pomalu umírá - kurva cože???? Půl bodu a to opravdu s chlupem. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z prvych siestich dielov po jednotke pre mna suverenne najlepsi Halloween, ktory mi konecne ponukol v celku dobru atmosferu, ktora aspon ako tak zachranuje hlupost celeho nametu. No a konecne som sa dockal toho, ze Mike Myers zrychlil krok, ba dokonca chvilku pobehol!!!-to je zrejme aj dovod mojho hodnotenia, pretoze som na to cakal velmi dlho;) 2,5/5* (to je hodnotenie v ramci serie, v porovnani s inymi co i len zanrovymi konkurentami by som siel vyrazne nizsie) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento trápny film, nielen že degraduje Michaela Meyersa z hororovej ikony na námesačného magora, tento film hlavne neuveriteľne hanobí prácu, ktorú na sérii previedol Mr. Carpenter. Z atmosferického slasheru až ku konšpiračnej šaškárni, tak hlboko sme klesli. Tajomný muž v čiernom aj so svojim tajomstvom, mi na konci päťky prišiel ako dobrý nápad, rovnako ako konečná smrť doktora Loomisa; nečakal som, že ho oživia bez vysvetlenia, ani že celý jeden diel bude slúžiť iba ako odhalenie onoho záverečného twistu predošlej časti. Kto by takú blbosť čakal, že? Ešte aj tá trojka sa mi páčila viac a to šlo o regulérny odpad. Pri tej som sa aspoň bavil. 15% R.I.P. Donald Pleasence. Tentokrát bohužiaľ naozaj. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pleasence chtěl pomoct a tak si tam ještě zahrál,ale je jediný proč se na to dá koukat. Skvělá ukázka jak z něčeho vyždímat něco,ale spíše na tom proďěláte. Je tu další remix úvodní Carpenterovy hudby. No a to je tak vše co bych o tomhle film mohl říct. Michael ke konci pár lidí povraždí,ale taky nic moc. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • I když režisérský sestřih nebyl nikdy oficiálně vydán, několik měsíců po uvedení filmu do kin kolovala mezi lidmi jeho nelegální verze. (HellFire)
  • První film série produkovaný společností Dimension. (HellFire)

Reklama

Reklama