Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bernardýn Beethoven se zamiloval! Dámou jeho srdce se stala chlupatá fenka Missy, která je obětí rozvodových tahanic svého pána Brilla s jeho zištnou a protivnou manželkou Reginou. Missy bude mít s Beethovenem štěňátka. O několik týdnů později se jim narodí čtyři krásní a zdraví potomci. Regina se je nejdříve snaží zabít, pak zjistí, že by je mohla výhodně prodat. Malé pejsky zachrání Newtonovy děti a odnesou je na půdu jejich domu, což ovšem před tatínkem úzkostlivě tají. Daří se jim to až do okamžiku, kdy otec rozhodne, že si rodina vyjede na čtyři dny do hor. Děti musí s pravdou ven. Nakonec se jim podaří otce přesvědčit a do chaty v horách se rodina vydá s celou psí smečkou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po sklamani z jednotky sa mi prekvapivo dvojka pacila viac. Jednak ma zaujimavejsiu zapletku. To prvotne nudne zoznamovanie uz je za nami. Romanticka linia medzi Bethovenom a Missy funguje pekne a tí zamilovani hafani su proste roztomili. Ocenujem tiez ovela zabavnejsie zaporacke duo v podani Debi Mazar a Chrisa Penna. Takisto detski clenovia ustrednej rodinky maju zabavnejsie podzapletky. Nic originalne ale vdaka ovela lepsej rezii to funguje. Hlavne ocenujem skvelu pracu s nadhernou hudbou, ktora jednolivym scenam dodava atmosferu. Po skonceni filmu som mal chut si hned pustit soundtrack. Takze s tymto dielom som spokojny aj po rokoch a pri takejto stupajucej kvalite mi je luto, ze nevznikol aj treti diel s tymto hereckym obsadením. 6/10. ()

Elin 

všechny recenze uživatele

Bez špetky jakékoliv inovace a beze známky pokusu o odlišení se od jedničky je nám předloženo pokračování o lapáliích jednoho psíka a jeho rodiny. Pokud to v prvním díle někoho bavilo, tady už ne. Pro mě ztráta času, ale to neva, nejsem členem cílové skupiny. Horší je, že to nebavilo ani mýho desetiletýho bratrance. Tady už něco smrdí (a psí lejno to není). ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kdo miluje bernardýny, ten dá 5*, kdo miluje sérii, ten dá 4*. Kdo hledá zábavu na deštivé odpoledne, ten bude váhat mezi 3* a 2* a kdo nemá rád zvířata a obzvláště pak psy, ten dá 1* nebo odpad. Jedničku jsem neviděl a nepřišlo mi to hrozný, samozřejmě příběh plný klišé, ale 2 hvězdy si to zaslouží. Píseň z filmu se mi líbila. //e I po shlédnutí jedničky nechávám původní hodnocení. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Ani druhý díl nelze vinit z přemíry intelektualismu... Tvůrci až příliš ochotně vytvořili klasickou osnovu pro pokračování, ale celé to nechali v rukou méně zdatného tvůrce. Rod Daniel je třeba tvůrcem děsivého Sám doma 4... Čtyřnozí kamarádi mají za úkol působit ještě roztomilejším dojmem, což je postupně k uzoufání, jelikož lidské postavy mají statickou funkci. Zasmějete se (pokud nepočítám bezbřehou naivitu) u pár scén, ale humor působí až nuceně. Přesto - oproti třetímu dílu hotový poklad. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Bernárdýní šou pobaví, ale na Bohouše nemá. Dětští hrdinové (Ted - Christopher Castile se do svých rolí hodí), dospěláci - hlavně dvojice zloduchů Regina s pařťákem jsou variací na podobné typy amerických kreatur (to, že je štěně počůrá, když jsou uvězněni pod rozpadlým mostem, je předvídatelné). Soutěž ve žravosti mezi třemi tandemy - pán a pes - je k uzoufání americky přihlouplá - ládování se hamburgry a zapíjení kolou... Pohodová je hudba Randy Edelmana. Vtipný je závěr - otcův sen (nadsázka s bernardýní školkou) a závěrečné zemětřesení kvarteta "mazlíčků". ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve skutečnosti se bernardýn Beethoven jmenoval Kris, kterého speciálně pro film vycvičili Karl Lewis Miller a jeho dcera Teresa Ann Miller. Jejich škola Accurate Animal Action pro psí herce funguje od roku 1978 a byla vůbec první svého druhu na světě. V Hollywoodu se v ní cvičí většina zvířecích herců. (Lynette)
  • Během scény v kině je promítán film Matiné (1993). (mihran)

Související novinky

Zemřel herec Charles Grodin

Zemřel herec Charles Grodin

19.05.2021

Ve věku 86 let zemřel včera v americkém Connecticutu herec Charles Grodin. Mnozí diváci si ho jistě vybaví hlavně jako otce rodiny Newtonových z komedií o sympatickém bernardýnovi Beethoven a… (více)

Reklama

Reklama