Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jerry Welbach (Brad Pitt) dostane dvě ultimáta. Šéf gangu chce, aby odjel do Mexika a dovezl vzácnou starou pistoli nazývanou Mexičan, nebo ponese následky. Další podmínku mu dá jeho přítelkyně Samantha (Julia Robertsová), která si nepřeje, aby jeho spojení s gangem dál pokračovalo. Zůstat naživu i přes problémy se svou dívkou je lepší než být mrtvý, a tak se Jerry vydává k hranicím. Najít pistoli je jednoduché, ale dostat ji domů je jiná záležitost. Zbraň totiž údajně nese prokletí, kterému Jerry stále více věří, zvlášť když se Samantha stane rukojmím chladnokrevného zabijáka Leroye (James Gandolfini), jehož si najal Jerryho nervózní boss (Bob Balaban). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Příliš překombinovaný film o jedné mexické legendě kolem vzácné pistole: Neuvěřitelný scénář, ukřičená vobarvená Robertsová, filosofující nájemný vrah, bandité mířící na sebe dvě minuty pistolemi...to jsou jen některá negativa tohoto filmu. Pozitivem je prostředí a atmosféra, kdy už od prvního pohledu a dojmu poznáte, že nepůjde o poklidnou exkurzi za starobylou mexickou kulturou. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

No nie je to az take zle. Scenar sa snazi o dusu, to mu nemozno upriet. Brad Pitt je zlatucky a mily ťapko. Mam ho tu rad. Nebyt zatiahnutia tej homosexuality bolo by to O.K. Ale nemozno to zavrhnut. Je to kolaz. Ten film je kolazou viacerych neznamych linii, kotre sa rozbehli a nedostali sa tam, kam mali sprvoti namierene. pacila sa mi samzorejme mexicka krizovatka a cakanie na nej. to hej, to som sa smial. Celkovo vsak vyfuci film do neznama. Kamsi kam nemal, on tu lieta, niekde nad nami, ak chcete chytte si ho a pozrite. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

nevydarený a nedotiahnutý film, plný hluchých miest, nudných pasáží, nezáživných postavičiek. Scenár by bol oveľa platnejší ako jedna z kapitol nejakého dobrodružného seriálu. Juliu Roberts som nemal nikdy rád, Brada Pitta však áno, ale týmto filmom sa nikam neposunul, takéto role mu nie veľmi sedia. Očakával som slabý film, slabý film som videl - takže sa o sklamaní a rozčarovaní nedá hovoriť. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Precizně obsazená komedie u nichž se oba hlavní hrdinové honosili právě jednoduchými podmínkami při natáčení. Což je sice bezva, ale ti dva toho moc nepředvedou a ani rukopis Verbinského není příliš patrný. Když už si pozlátkový Hollywood vybral dva své idoly a strčil je do jednoho společného snímku, tak bych očekával aspoň průměrnou zábavu. Chyba lávky, po nadějném začátku filmu razantně dochází dech a stopáž přes dvě hodiny silně znervozní. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Věta " Nemůžu najít kreditní tampony a karty Tampax." mě přesvědčila o tom, že nebudu tenhle film dokoukávat. A to je věc, kterou dělám naprosto vyjímečně. Příšrná slátanina, vtipy pitomý. Nechápu proč takový hvězdy hrály v tak dementním filmu. Julii Roberts mám celkem ráda, ale tenhle film dokazuje, že zas až tak úžasná hrerčka není. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Julia Roberts se tu seznámila se svým budoucím manželem, kameramanem Danielem Moderem. (Karlos80)
  • James Gandolfini ztratil pro roli téměř 20 kg. Váhu musel kvůli dalším závazkům zase nabrat. (Partina)
  • Natáčelo se v Real de Catorce a San Luis Potosi v Mexiku, v Las Vegas v Nevadě a v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama