Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Punkovej zombie námrd, se zombie myslivci (zombie myslivci!!!), hláškujícím Dolanským, slepým filozofem Duškem a Dádou Patrasovou, co tam střílí zombáně do hlavy a na konci přijede v tanku- no řekni, nezní to kurevsky skvěle? Zní co? Hmm, tak škoda, že je to taková sračka. Jedna hvězda za Vypsanou fiXu... shit, kecám, obě, obě hvězdy jsou za fiXu, protože "Uwaga, uwaga! Palenie tytonia powoduje raka!" ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Zombíkovská parodie po česku, která vás sice nerozemele na padrť, ale párkrát se vám do bránice trefí pěkně. Nejlíp se trefuje Dušek, za toho bych dala i čtyři, leč není na scéně stále. I tak jsou jeho výměny názorů s Dolanským asi to nejlepší, co lze v téhle umně filozofické a někdy až do psychologie přesahující bláznivině slyšet. Jejda ještě nezapomenout na toho jehovistu, ten byl taky pěkně napsaný. Zombie myslivce, často i s vykřičníky, zmínili všichni ostatní, tak už o nich mluvit nebudu ;-). ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vy mi nedate pokoj ani po smrti?! ultimatni cechysticka zabava ktera si na nic nehraje a predevsim bavi jasne je to stupido ale na druhou stranu budete vyzdvihovat nektery sracky podobnyho razeni protoze sou Americky nebo budete taky trochu patrioti? peknej cernohumornej horor a navic z nalepkou Cz! konecne neco na co muzou bejt milovnici zanru patricne hrdi jo a Miroslav neumrel pro nic jeho mozek poslouzil a pozdrzel cas nez se zabijacti myslivci vydali zpatky prdet do hliny ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

"Zombie myslivci? To je ňáká blbost, ne?" Chtěl bych se bavit stejně, jako se museli bavit účinkující při natáčení. Film ale není k divákovi úplně přátelský, byť to dělá částečně záměrně. Jeho archaické vzezření (rovněž částečně záměrné) a punkově úletová forma sice mohou evokovat třeba raného Jacksona nebo Tromu, spíše ale působí jako mejdan studentů FAMU, na nějž někdo dopravil kilo koksu a cisternu protlaku (což je i není špatně, LOL). Relativně často se objeví fajn nápad / fórek / ojeb na diváka, nicméně všechno to rychle vyprchá. Tři mocná déčka (Dušek, Dolanský, Dáda) u mě na tři hvězdy nestačí, sorry. Kultovka se nekoná. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Film, který chtěl být jiný a nakonec je češtější než většina českých filmů dohromady. Jako zombie komedie to nemá chybu, ale české filmové luhy a háje nepotřebují další černé komedie (byť by byly o zombies), potřebují drsnou akční zombiárnu. Tedy potřebovaly ji v dobách, kdy zombies ještě nebyly tak zprofanované. Takže pořád čekáme na spasitele. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • V plánu bylo natočit pokračování pod názvem Choking Hazard 2: Festung Halali. (Fenk)
  • Dagmar Patrasovou přesvědčil k účasti ve filmu její syn Felix tím, že ji upozornil, že taková příležitost se asi už nikdy nebude opakovat. (scharkan)
  • Honorář Jaroslava Duška byla 1 koruna česká a měl se původně objevit jen v první polovině filmu. V průběhu natáčení však rozšířil svou účast i na druhou část filmu, a to stále v rámci původního honoráře. (scharkan)

Reklama

Reklama