Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Film jsem poprvé viděl někdy krátce po premiéře, když jsem chodil na gypl. Přišlo mi to nechutné, debilní a hodnotil jsem odpadem. Teď jsem mu dal znovu šanci a... upřímně mě to moc bavilo. Debilní a nechutné je to pořád, ale asi mám po těch patnácti letech trochu jinej pohled na svět. Podobně jako pořádně nedoceníte The Office, než si projdete nějakým korporátem, tak nepochopíte ani Waiting..., pokud nemáte za sebou nějaké nepříliš dobré zaměstnání, na které možná po nějaké době vzpomínáte s notnou dávkou nostalgie. Tím neříkám, že jsem někdy pracoval v gastro a dával lidem do jídla pubické ochlupení, ale tak nějak je pro mě celá ta sebranka úchylů a jejich falický humor mnohem uvěřitelnější. Perfektní cast je třešničkou na dortu. ()

Nuf odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi absolutně unikal nějaký vnitřní smysl tohodle filmu pokud tam někde byl.. Je to vlastně jeden velký nudný nebo spíše trapný zmatek. Šílené komedie i z oblastí těch nechutných (jak je poznat z mých hodnocení) mohu bez problémů pokud jsou vtipné. Tohle ale proboha není vtipné ani po pár sklenkách a velmi pomalu se to sune někam a kam to neví ani scénárista s režisérem pokud u toho vůbec byli. Dalo by se v nějakém pomatení smyslů přehlédnout, že herci nehrají, režisér spí, scénárista snad ani nebyl, ale nedá se přehlédnout, že to není vtipné...není opravdu ani trochu...... Když proběhne "vtip" nebo něco na ten způsob, tak se člověk ptá sám sebe (a někdy i těch okolo) jestli to měl být opravdu vtip nebo jestli to byla poenta té scénky. Ukrutná trapná nuda kdy se koukáte po lidech okolo a oni na vás a ani jeden nevíte co tím k sakru tvůrci mysleli.... ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii si nejvíc užije ten/ta kdo někdy pracoval/a jako čísník/servírka nebo kuchař/kuchařka. Je logický, že tenhle druh humoru se nemusí líbít každýmu, ale dát tomuhle filmu 1* nebo odpad! je při nejmenším nelogický, protože ti co nepracovali jako čísník nebo kuchař si neuvědomujou, že je to jedna z nejmín placenejch a jedna z nejhorších prací a někteří zákaznící jsou fakt hulváti. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, tak jsem ti chtěla dnes večer odbočit od svých oblíbených filmů a dát si nějaký hodně lehký menu z trošku odlišný restaurace, ale na co narážím, to sou samý blafy nepoživatelný. Doufám, že do rána nepadnu hlady. Zkusím to ještě někde jinde, i když už začínám silně pochybovat a taky si nejsem jistá, jestli mi nepřešla chuť. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, jak zdejší hodnocení důrazným způsobem značí. Sice se tu nechutnosti objevují jak na talíři, kterých po filmu profrčí kvanta, ale i tak jsem se chvílemi dobře pobavil i když nechutnosti jednoznačným způsobem převládaly. Co nadělám, když sleduju film, odehrávající se v zapadlém fastfoodu, kde každá postavička velkého kolotoče je postavou sama pro sebe a originalitou se rozhodně nevyjímající. Nedivím se, že to pak dopadne tak jak to dopadne. Přesto i když, střed filmu je vcelku nuda, závěr ho dokonale vystříbří a neméně potěší. Protože to co všem po celou dobu filmu vadí, se na konci parádně vyjasní. Tečka. Doufám jen, že si šéfkuchař nepohrál nikdy takhle jako v tomto filmu se mnou. Neměl by důvod, ale když má blbej den... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama