Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Kimble je tvrdý policajt z L.A., už léta pátrá po drogovému dealerovi Cullenu Crispovi. Zdá se, že jedinou osobou, která ho může usvědčit ze zločinů, které spáchal, je jeho bývalá manželka, která není k nalezení. Kimble vypátrá jméno školky v Oregonu, kam chodí její syn. Nic nejde podle plánu a Johna čeká nejnáročnější úkol jeho kariéry, bude muset učit v mateřské školce! Jeho kolegyně Phoebe, která se tam měla ucházet o místo učitelky, onemocněla a on je nucen nastoupit místo ní. Kimble bude se muset naučit získat si respekt u houfu capartů bez toho, aniž by prozradil své pravé poslání. Bandu mrňat, která ho nejprve skoro zničí, nakonec zkrotí a získá si jejich lásku. Poklidná atmosféra ale netrvá dlouho. Na scénu přichází bezcitný Crisp, který si přijel pro syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (434)

lekr 

všechny recenze uživatele

Tříhvězdičková podívaná ze které by mohl být dobrý akční krimithriller ( ty začáteční scény jsou fakt klasa )...dál to pořád nebylo tak špatný protože Arnold jedoznačně hrát umí a zvládne narozdíl od Slye i komediální role a bylo to vidět ( ta scéna s fretkou je úžasná )...nicméně film už pak působí jako parodie na akčňáky výrazně zahraná do extrému s nepovedeným a pro Arnolda netypickým koncem ale za to nemůže Arnold ( naopak ten mě pozitivně potěšil svými komediálními vlohy ) ale chatrný scénář a dost uvolněná Reitmanova režie......Čech v Hollywoodu to neslibuje moc kvalitní filmy..... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie z dílny Reitmana a Arnolda Schwarzeneggera, tentokrát se z jejich spolupráce zrodila asi nejpovedenější a nejvtipnější komedie, sice s blížícím se koncem a proměnou Arnolda v milujícího učitele se to podstatně zhoršuje, ale ten začátek to přece jenom vynahradí, ten je přesně takovej jakej Arnoldovi sedne, prostě drsnej výraz, brokárna a nějaká ta drsná hláška, která přesně sedne. Já se fakt skvěle bavil a nebýt tý slabý druhý půlky tak snad dám i plný hodnocení ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Mohl bych ty čtyři hvězdy obhajovat s tím, jaká že to byla nápaditá metafora krize středního věku s řadou trefných postřehů. Nebo ocenit hluboký vhled do nitra muže znechuceného současnou společenskou situací a ve světě upadajících morálních hodnot nacházejícího vnitřní klid na nečekaném místě. Nebo nějakou podobnou pitomostí. Skutečnost je mnohem prostější. Po letech jsem se zkrátka u reprízy téhle rodinné oddechovky bavil víc než u většiny současných komedií. A s odstupem čtvrt století dokonce uznat, že Arnoldovi se odskoky do říše komedie povedly. Těžko by našel lepší způsob jak převrátit naruby a shodit všechny terminátory, komanda či predátory. Anebo mi prostě ten film jen sedl do nálady. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, z tech Arnieho pokusu o komedie (Dvojcata, Junior, tenhle film) je Policajt ze skolky nejlepsi a nejzabavnejsi. Samozrejme to taky neni zadnej velkej zazrak, navic, kdyz do toho pak zacnou montovat romantiku a deticky uz sou hodny, tak to je na hovno, ale ze zacatku, kdyz Arnieho deti serou, to je slusna zabava. Druha polovina uz tak zabavna neni, ale presto nesklouzava k trapnosti, coz je dobre. Navic, i kdyz se Arnold do komedii nehodi, tak tohle zvladnul celkem dobre a je se slusne bavil a ma perfektni partacku v podani Pamely Reed a reditelka skoly je taky vyzivna. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Snesitelná blbina na nedělní odpoledne. Odpadových kvalit Juniora nedosahuje stejně jako téměř dokonalosti skvělých Dvojčat.  První akční půlhodinka je povedená a následné kočkování s děckama snesitelné. Člověk se u toho teda moc nezasměje, ale ani jsem se nekousal nudou. Trapně se pak cítím spíš u dnešní hyperkorektnosti vs hysterie z ní, kde by Arniemu partnerku zcela jistě dělal/a černá/ý transgender  nebo by děcka nesměla ve školce namalovat duhu. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama