Reklama

Reklama

Starý kovboj má okrást urostlého muže a okouzlující slečnu, kteří převážejí velký obnos peněz. (Film+)

Recenze (87)

Mol 

všechny recenze uživatele

AH, EXACTLY WHAT ARE YOUR INTENTIONS? TO SEE THAT JUSTICE IS DONE! AND YOURS? BLOW HIS HEAD OFF! STEAL THE MONEY! Taková dummy komedie, která byla chvílemi až trapná, mno herecké obsazení tomu nedalo jinak a musel jsem se podívat. Kirk tady už má požehnaný věk, přesto pořád válí a Arnold je prostě Arnold. Když řval na koně v němčině tak to mě prostě dojalo. Slečna Charming je pěkná rajda a nejraději by se líbala hned za prvním křovím, což se jí s panem Handsome Strangerem jen tak nepodaří. Film celkově byl na způsob The Road Runner Show a nevím jestli to bylo dobře. Western má být pěkně tvrdej, surovej a špinavej, kde přes den voní střelnej prach a v noci chrastí chřestýši. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som si to teraz tak uvedomil, tak toto je jediný western, v ktorom sa objavil počas svojej hereckej kariery slávny Arnold Schwarzenegger. Aj keď to vlastne je len taká bláznivá groteska, uvoľnená recesia z divokého západu. Arnie sa ocitol v tomto snímku na začiatku svojej kariery a zahral si tu svojráznu postavu kovboja Strangera, ktorý sprevádza a ochraňuje krásnu, bohatú slečnu Jonesovú. V pätách im je vynaliezavý, neúnavný "Kaktusový Jack". Toho výborne stvárnil Kirk Douglas. ** ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Trochu lacný humor hneď od úvodu. Paradoxne ma rozosmial práve Arnold s jeho veľkou snahou pomôcť jednej pani prejsť cez cestu. Film som chcel vidieť hlavne kvôli nemu. Jedna z jeho prvých väčších rolí a hneď vedľa K. Douglasa. Som si istý, že Arnie ani nečítal scenár a ihneď prikývol. Osobne som čakal Arnoldove herecké trápenie, ale nakoniec to dopadlo celkom dobre. Ak pristúpite na ten lacnejší humor, tak to nie je až taká katastrofa. Celé mi to pripomína nikdy nekončiaci animovaný seriál(môj obľúbený) - Road Runner (kojot a rýchlonohý vták "mig-mig"). Aj tu Douglas stále niečo pripravuje, nikto sa nezaťažuje s tým odkiaľ to zobral a stále mu to nevychádza...Slabé tri hviezdy i s prihliadnutím na šikovného koňa menom WHISKY...50%. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Je to prostě westernová verze kreslené Looney Tunes pohádky o kojotovi a ptákovi. Akorát že pták je obvykle vychytralej, tady je jeho obdoba v podání Schwarzíka stejně blbá jako Kojot-Jack. Jako odpočinek to ujde, ale popadat za břicho se nebudete, jelikož jenom celou dobu recyklujou známé kreslené gagy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tyhle parodie mám rád. Tahle místy přechází do grotesky, téměř ve stylu The Road Runner Show, v níž kojot Vilda nahání nepolapitelnou kukačku. Ano, došlo dokonce i na kresbu falešného tunelu kterým oběť v klidu projela, ale lovec narazil na skálu. Kirk Douglas ukázal že jeho herecký talent je širší než by od něho člověk čekal, a Arnold Schwarzenegger dostal jednu z prvních větších šancí. Velký dojem sice neudělal, ale role mu dopomohla ke Conanovi, což už průlom byl. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Handsome Stranger (Arnold Schwarzenegger) je ve filmu vyzbrojen coltem Single Action Army s hlavní délky 4,75 palce. (JohnSmith)
  • Jeden kritik po zhlédnutí filmu napsal, že Arnold Schwarzenegger se svou mimikou i výkonem nevyrovnal hereckým výkonům koní. Arnolda se to tehdy velice dotklo, ale když se později stal slavným hercem, připíchnul si tuto recenzi na čestné místo na zeď své kanceláře. (lekr)

Reklama

Reklama