Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

MMR 

všechny recenze uživatele

Teď vážně nevím, jestli jsem viděl správný film, ale snad ano. 75% filmu se tam hádají a navzájem na sebe řvou. To má být film? Velice přehnané, opravdu nevím, co si o tom mám vlastně myslet. Nebylo zde nic, co by mě mělo rozesmát. Naštěstí jsem se na to díval v nočních hodinách, což má nejspíš vliv na moje hodnocení, protože jinak vážně nevím, proč dávám tolik. P.S.Tak jsem nakonec po 10 minutách hodnocení snížil, nedalo mi to. ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Černá komedie plná skvělých hlášek. Věřím, že mnoho lidí neobjevilo kouzlo tohoto snímku a hodnotí ho slabě, ale stačí se pořádně zadívat do tváří hlavních protagonistů a potom se už jenom stačí bavit jejich zmatkem, beznadějí a spoustou dalších pocitů, které se v nich nádherně zrcadlí.. V neposlední řadě - Cameron Diaz jako vdavekchtivá nevěsta je neuvěřitelná.. A to ještě nehodnotím ten brilantní závěr.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Totalne kruta cernocerna komedie, ktera se misty stava hodne psycho dramatem. Tohle je fakt neskutecnej masakr, od prvni chvile zacne sled brutalnich, hysterickejch nebo hodne vtipnejch scen a vsemu tomu nasadi korunu zaverecna scena. Takle jsem se uz dlouho nenasmal. Herci jsou fakt vyborni, hlavne Slater, kterej ma vzdy plan a totalne protivna Cameron Diaz. Navic neni ve filmu nouze o brutalni a krvavy sceny. Je to proste masakr a Peter Berg je zkratka dobrej. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Nejspíš nejčernější komedie, co jsem zatím kdy viděla. Souhra chování a počínání jednotlivých postav vede k velice nešťastnému prvnímu úmrtí, čímž se rozjede masakr v podobě dalších vražd (nechtěných i chtěných). A do toho všeho se ozývá nevěsta Cameron Diaz, která jde doslova přes mrtvoly, aby si užila nejhezčí den svého života, na který se připravuje od dětství. Neoznačila bych Šest pohřbů a jednu svatbu přímo za komedii, ale bavila jsem se. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Ze začátku stylová podívaná skoro jak vystřižená od Tarantina o tom, jak se může zkomplikovat pánský mejdan uspořádaný jako rozlučka se svobodou jednoho z nich. Od půlky se už však utápí ve své nelogičnosti, pár uměle naroubovaných scén a ztrácí se tu byť sebemenší špetka originality nebo zábavných černohumorných vtipů. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)
  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)

Reklama

Reklama