Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Jordan 

všechny recenze uživatele

nie príliš vydarená komédia plná prvoplánových a nie veľmi vtiných vtipov a samoúčelného sadizmu, ktorý tiež nie je nič moc. nie je to úplne zlé, nie je to až totálne bahno, zopár svetlých momentov si tám nadšenci brutality a čierneho humoru nájdu, ale v podstate dosť zbytočné sklamanie z neveľmi podareného filmu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Černočerná komedie, která disponuje solidní porcí nápadů, ale taky obsahuje solidní porcí zvrácených nápadů, které jdou právě v rozporu s invenční režií Petera Berga. Herci za moc nestáli a rozhodně ani nic nepokazili, ale Daniel Stern rozhodně z paměti jen tak nevymizí a jeho kreace zoufalého muže, myslícího na nejhorší, si zaslouží pochvalu, a Cameron Diaz nebyla taky vůbec špatná. Tuhle komedii je nutno vidět, protože v některých pasážích jde za hranici dobrého vkusu, a to se ukazuje jako její velké mínus. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz se tu nastesti moc neobjevuje, ale i tak to tenhle film moc nezachranuje od podprumerny az spatny zabavy. Rezisersky debut se Bergovi moc nevyvedl, ale nevadi.. postupem casu se beztak ukazalo, ze jeho reziserske kvality jsou jinde. Film se snazi byt vtipny tim, ze do debilniho (ale treba vzdalene moznyho) pribehu o neumyslne vrazde nabaluje debilni komplikace, ktere se podepisuji na mentalnim zdravi vsech zucastnenych. Bohuzel komplikace jsou bud uplne debilni (ala montovani rozrezanych casti tel..) nebo neuveritelne trapny (ruzny lapsy zucastnenych). Kariera Jona Favreaua tohle prezila, skoda ty hanby pro atraktivni Jeanne z Vodniho sveta... nejlepsi na tomhle filmu byla jednoznacne ta stripterka / prostitutka. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Bergův debut na filmovém plátně a hned docela dost ostrá. Tato černá komedie s perfektními hláškami, vypointovaným dějem, výbornými herci v čele s šíleným Slaterem a i ta Cameron Diaz mě zde přesvědčila, že v ní kromě té nesmírné krásy něco je, její hysterická a ke konci psychopatická postava byla vedle Slatera ta nejlepší. Rozhodně mě Berg překvapil a dokonale dokázal skloubit černou komedii s thrilerovými prvky, něčím mi to připomínalo Tarantinovky, ale možná je to jen můj dojem a to možná i mylný. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vizeralo ako nepodarená snaha o komédiu. V strede už to bolo lešie, začínalo to naberať obrátky a už to bolo aj čiernohumorne vtipné, ale posledná tretina bola už super, už to bola fakt vydarená čierna komédia, pri ktorej som sa skvelo bavil a úplny konec ma zabil. Samozrejme to má kopu mínusov ako slabší scenár, strih, lacné kamery,predvídatelný dej, nevýrazní herci (vymenil by som všetkých okrem C. Diaz), a ja neviem čo ešte, ale určite odporúčam všetkým. 71%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)

Reklama

Reklama