Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Není to ten typ černé komedie, u které se budete smát. Jsou to spíš takové ty tragické scény, které jsou vlastně až komické. Nápad skvělý, herecké výkony taky dobré. Konec neměl chybu. Jenom se musíte připravit na to, že v tomhle filmu se 96 minut z 97 jenom řve, řve, řve, řve, řve, řve, řvééééééééééééé! ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Tak tomu vravím čierna komédia. Zábava ako sa patrí, s hláškami ako sa patrí("Heads up!"-ale k tejto je nutný vizuál...) a záverom aký si u čiernej komédie predstavujem. Veľká poklona patrí C.D., ten koniec zahrala excelentne, aj keď sa núka otázka, či to hrala alebo len bola sama sebou:)))). Ale výhrady by som predsa len mal - nemuselo to byť také ukričané až hysterické, niekedy som mal chuť vtrhnúť do filmu a všetkých ich tam prefackať... ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Teď vážně nevím, jestli jsem viděl správný film, ale snad ano. 75% filmu se tam hádají a navzájem na sebe řvou. To má být film? Velice přehnané, opravdu nevím, co si o tom mám vlastně myslet. Nebylo zde nic, co by mě mělo rozesmát. Naštěstí jsem se na to díval v nočních hodinách, což má nejspíš vliv na moje hodnocení, protože jinak vážně nevím, proč dávám tolik. P.S.Tak jsem nakonec po 10 minutách hodnocení snížil, nedalo mi to. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Komédia čierna ako peklo! Krutejšiu komédiu asi budete mať problém nájsť. Keď máte radi tento druh humoru, tak Very Bad Things je filmom presne pre vás. Christian Slater je ako psychopat veľmi presvedčivý - mal by ich hrať častejšie! Ostaní sú tiež nad očakávania dobrí- Jeremy Piven je dokonca vynikajúci. Úplne ujetý film, ktorý si zasluhuje stať sa kultom! K deju je omnoho trefnejší pôvodný názov- "Very Bad Things". Tieto Veľmi Zlé Veci sa tu totiž dejú neustále od začiatku filmu, len majú vždy rôznu formu (tyranská snúbenica, Boydovo buzerovanie zákazníkov, úplný záver s chuderkou Cameron). Samotné vraždenie je tiež Veľmi Zlou Vecou, ale len jednou z mnoha, mnoha, ktoré vo filme sú. Film obsahuje naozaj niektoré tak kruté scény, že človeku tuhne krv v žilách (najmä vražda hotelového ochrankára- ten jeho smrteľný vreskot v pôvodnom znení- brrrrr). Osobne som nič krutejšie asi nevidel. Všetky postavy vo filme zažívajú tak neskutočne extrémny zážitok, že sa pri ňom pre normálneho človeka nejde nezblázniť. Plusom jednoznačne je aj perfektne sadnúci soundtrack. Zase raz jeden nedocenený film. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz se tu nastesti moc neobjevuje, ale i tak to tenhle film moc nezachranuje od podprumerny az spatny zabavy. Rezisersky debut se Bergovi moc nevyvedl, ale nevadi.. postupem casu se beztak ukazalo, ze jeho reziserske kvality jsou jinde. Film se snazi byt vtipny tim, ze do debilniho (ale treba vzdalene moznyho) pribehu o neumyslne vrazde nabaluje debilni komplikace, ktere se podepisuji na mentalnim zdravi vsech zucastnenych. Bohuzel komplikace jsou bud uplne debilni (ala montovani rozrezanych casti tel..) nebo neuveritelne trapny (ruzny lapsy zucastnenych). Kariera Jona Favreaua tohle prezila, skoda ty hanby pro atraktivni Jeanne z Vodniho sveta... nejlepsi na tomhle filmu byla jednoznacne ta stripterka / prostitutka. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)

Reklama

Reklama