Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $9,898,412Tržby Celosvetovo $12,700,000║ Tak čierna komédia a Peter Berg, trošku čudná kombinácia, lebo pokiaľ tam nie je priestor pre akciu čo jediné Berg dokáže vo svojich filmoch zvládať tak nie je šanca na úspech, toto čo ponúka mi príde ako predvídateľné tápanie z občasným nápadom čo zaujme, škoda že tomu chýba aj také odľahčenie, mohlo to byť tým pádom aspoň o niečo zábavnejšie. /35%/ ()

subic 

všechny recenze uživatele

Pro mě nostalgie taky proto, že tohle je jeden z prvních filmů, co jsem měl stáhlý z netu na CD, což bylo na vysoké někdy v roce asi 2000. Navíc jeden z těch drsnějších a zábavnějších. Tohle je hodně černá komedie o tom, že jedna mrtvá striptérka a jeden hysterický chlap můžou změnit život řadě dalších lidí. Předsvatební rozlučka se svobodou v Las Vegas je sice už hodně proprané téma, ale tohle je dost originální zpracování. Hodně nedoceněný film. ()

Reklama

Valsadora 

všechny recenze uživatele

Příběh nerozlučných kamarádů,kteří si vyjedou do Las Vegas oslavit rozloučení se svobodou jednoho z nich.Všechno hezké a dobré se však obrátí a z kamarádů se stávají vrazi.Svatba se nakonec povede,ale asi ne tak,jak by si člověk představoval.Jediné,co tomuto filmu vytíkat je to,že některé scény jsou spíše k zasmání. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Černočerná komedie, která disponuje solidní porcí nápadů, ale taky obsahuje solidní porcí zvrácených nápadů, které jdou právě v rozporu s invenční režií Petera Berga. Herci za moc nestáli a rozhodně ani nic nepokazili, ale Daniel Stern rozhodně z paměti jen tak nevymizí a jeho kreace zoufalého muže, myslícího na nejhorší, si zaslouží pochvalu, a Cameron Diaz nebyla taky vůbec špatná. Tuhle komedii je nutno vidět, protože v některých pasážích jde za hranici dobrého vkusu, a to se ukazuje jako její velké mínus. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

V tomto filme nehľadajte nič logické, je to ako výlet piatich kamarátov do vegas... treba sa len uvoľniť, vypnúť a nechať sa unášať tým, čo nám táto tragikomédia prinesie. Skvelé herecké výkony, originálny nápad a potom už len čakáte, kto bude ďaľší - áno, čakáte, pretože skvelý CZ a SK preklad názvu vám toho povie viac, ako by mal. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)
  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)

Reklama

Reklama