Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem byla několikrát známými zrazovaná. Teď po shlédnutí mám ale pocit, že jsem viděla úplně jiný film než mí známí. Některé scény byly docela hodně brutální, ale byla to jízda od začátku do konce. Řetězec událostí absolutně neuvěřitelný. Všechno se na sebe nabalovalo jako sněhová koule. Pánové to prostě rozjeli ve velké stylu. Christian Slater mě hodně překvapil. Cameron Diaz hrála pěknou hysterku. Na druhou stranu chápu, že chtěla mít všechno absolutně dokonalé. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to měla být komedie nebo drama, ale ve finále to není ani jedno. Na drama je tam pár černohumorných scén (scéna "nákupu" v supermarketu nemá chybu, stejně jako závěrečná scéna na zahradě), na komedii je tam zase plho rádoby dramatických scén hádek mezi hlavními představiteli, které mě však svou hysteričností a "ukecaností" lezly pěkně na nervy. Přikláním se spíše k tomu, že mělo jít o černou komedii tarantinovského stylu, ale dech bohužel došel scénáristům brzy po startu. V Las Vegas to ještě šlo, ale jakmile se u naší partičky objeví "výčitky", je zle a film jde (až na pár zajímavých scén) do háje... ()

Reklama

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Černá komedie plná skvělých hlášek. Věřím, že mnoho lidí neobjevilo kouzlo tohoto snímku a hodnotí ho slabě, ale stačí se pořádně zadívat do tváří hlavních protagonistů a potom se už jenom stačí bavit jejich zmatkem, beznadějí a spoustou dalších pocitů, které se v nich nádherně zrcadlí.. V neposlední řadě - Cameron Diaz jako vdavekchtivá nevěsta je neuvěřitelná.. A to ještě nehodnotím ten brilantní závěr.. ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Povedená černá komedie, pět chlapů slaví rozloučení se svobodou jednoho z nich v las vegas, všechno probíhá jak má, potom ale Michael jeden z hlavních hrdinů nešťastnou náhodou zabije prostitutku, kterou si objednali, no a pak už jedna nešťastná náhoda střídala druhou až do konce filmu. Kdo má rád černý humor tak mu tohle dílko udělá určitě radost ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat dobrý thriler. Díky debilnímu českému názvu mi bylo od začátku sice jasný kolik umře lidí a Cameron Diazovou bych si teda opravdu nevzal (a hlavní hrdinu jsem nechápal), ale jinak postavy, situace, nervydrásající napětí a i skvělé hlášky a scény, korunované výbornou pointou tvoří fajn film. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Slovo "fuck" nebo jeho obdoby, jsou použité ve filmu celkem 124x. (HappySmile)
  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno