Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právník Miles Massey je bohatý, zakládá si na dokonalém zevnějšku, má bezchybnou manikúru i zářivě bílé zuby. Je specialistou na rozvody a vyhrává všechny spory, dokonce i tehdy, když je jeho mandant usvědčen z nevěry. Marylin Rexrothová je vypočítavá potvora, která se rozhodla, že si peníze na svou nezávislost vydělá rozvody s bohatými manželi. Udělala ale chybu, že si vzala jiného advokáta, a tak rozvod, při němž si slibovala dokonale oškubat svého bohatého manžela, prohrála. Ale je to profesionálka, ze své chyby se poučila. Nachystá proto na Milese dokonalou fintu, herce vydává za svého nového nastávajícího zazobaného manžela jen proto, aby se dostala na kobylku samotnému Milesovi. Ten se však neočekávaně sám zaplete do její rozvodové hry. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

kingik 

všechny recenze uživatele

George Clooney a krásná Catherine Zeta-Jones. O těch dvou je tento komediální počin především. Oběma jim to .vkusně ladí, nějak moc se jeden nad druhého nevyvyšuje a hrají vzorně a žádný z nich si nechce ukradnout tento film jen pro sebe. Jenže film dojíždí na nízkou dodávku nápadů a od dvojice Coenů jsem už zažil zajímavější "majstrštyky" než je tenhle, tak nějak do průměru spadající film. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Neodolatelná crazy komedie, ve kterém hrdinové v rozrušení ječí, jak fintilky v případě ulomeného nehtu a hází vyděšené pohledy jako Cary Grant, když zjistil, že jeho tetičky tráví nebohé tuláky. Ve finále se Sýpákem Joem, které končí vpravdě coenovsky (jak zmiňuje Douglas) byl skutečný závan originality, který bohužel zbytku filmu chybí. A to ten začátek s Rushem a probodnutým zadkem tolik sliboval. Ale což. Coeny mám rád, protože i ve slabých chvílích jsou stále svoji. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem si pouštěl s velkou nejistotou, protože vše s podpisem Cohenů, co jsem dosud viděl, bylo neskutečný brak. Tohle ne. Uznávám, v určitých momentech jsem se obával, že UŽ je konec a mé předsudky se vyplnily, ale pokaždé následoval nějaký zlom a komedie neztrácela pointu. Takže v součtu mě Clooney a Catherine (a Geoffrey Rush) pobavili na 70%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I když název filmu trochu evokuje krvavou "Coenovic" prvotinu nenechte se zmást. Ve výsledku se jedná o standardní jemně černou romantickou komedii a jeden ze slabších Coenových filmů. Převážnou část filmu zachraňuje šarmantní a jako vždy charismatický Clooney, kterému dobře sekunduje Zeta-Jones v pro ní netypické roli. Výrazně vtipných čátí je ve filmu minimum a i když jsem se nenudil není důvod abych to viděl znovu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Od Coenovcov som necakal az taky blaznivy humor, ale ten mi nevadil, naopak vyhovoval mi a nasmial som sa prvu hodinu super, kym bol dej este stale zrozumitelny. Asi po 60 minute sa to zacinalo akosi preplietat, zmluva-nezmluva a v deji som sa nielenze stracal, ale aj humor nejako oslabol, preto 70%. Inac najviac sa mi ratala zamena pistole s inhalatorom - brutalne, ale smiesne :-) ... 17.09.2010 _______ George Clooney - (Miles) +++ Catherine Zeta-Jones - (Marylin) +++ Geoffrey Rush - (Donovan Donaly) +++ Cedric the Entertainer - (Gus Petch) +++ Edward Herrmann - (Rex Rexroth) +++ Richard Jenkins - (Freddy Bender) +++ Billy Bob Thornton - (Howard D. Boyle) +++ Produkcia: Ethan Coen, Joel Coen, Brian Grazer +++ Hudba: Carter Burwell +++ Nemecka Cinema - 75% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (6)

  • Kniha, kterou Marilyn čte, se jmenuje "Into Thin Air" a je o zdolávání Mt. Everestu. (D3VIL)
  • Bratři Coenovi uvedli, že se na filmu pracovalo téměř 8 let. (D3VIL)

Související novinky

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Clooney & Coen Brothers

Clooney & Coen Brothers

25.11.2005

Herec George Clooney už má za sebou dvě úspěšné práce se scénáristicko režijně producentským duem Ethanem a Joelem Coenovými, kterými byli filmy Bratříčku, kde jsi? a Nesnesitelná krutost. Nyní se… (více)

Reklama

Reklama