Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (306)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pravidlo 12: Poslouchej svou matku!" Nebudu ji poslouchat. A nebudu. A tvrďák Joe by ji taky neměl poslouchat. Ta ženská je prostě příšerná, ale kdyby jí během úvodních titulků někdo ustřelil hlavu, tak bych minimálně jednu hvězdu přidal. Pokud totiž maminka měla být tím zábavným elementem, tak se to nepovedlo. To já poznám. Já umím najít zábavu i tam, kde nikdy nebyla, ale tady jsem ji prostě nenašel. Asi ji maminka někam uklidila nebo ji rovnou odpráskla. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Mind you... breakfast is supposed to be the most important meal. Toho hejtu! Ruku na srdce, jsou jeho ostatní filmy o tolik lepší? Ve kterém z nich můžete vidět Stalloneho v obřích plenách? Říhajícího po opulentní snídani, usínajícího při maminčině ukolébavce? Osobně mi komediální období [posledních] akčních hrdinů (mezi něž ovšem nepočítám Dieselovy trapné pokusy o COKOLIV) připadá smysluplnější než mnohé méně výrazné akční klasiky. Než se všechny žánry prolnuly v postmoderním mišmaši post-Postradatelní. Největší borec: Alan Silvestri. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. The abyss (07:50) ,2. American anthem (05:58) ,3. Blown away (07:17) ,4. Clean slate (01:13) ,5. Cop and a half (01:28) ,6. Critical condition (02:30) ,7. Dutch (04:38) ,8. Fandango (04:34) ,9. Fools rush in (02:54) ,10. Grumpy old men (02:20) ,11. No mercy (02:12) ,12. Outragious fortune (01:36) ,13. Overboard (03:23) ,14. Predator (03:26) ,15. Ricochet (01:19) ,16. Romancing the stone (05:19) ,17. Sgt. Bilko (02:13) ,18. Shattered (02:52) ,19. Stop! Or my mom will shoot (03:42) ,20. Super Mario Bros. (04:09) ,21. Young guns II (02:45) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá komedie. Divím se nízkému hodnocení. U komedie se člověk zasměje a pobaví. Herečka co hrála matku Stallona podala skvělý herecký výkon, hudba celkem dobrá, příběh je dost obyčejný a jednoduchý, ale to nevadí, škoda, že se ve filmu víc nestřílelo a nebyl film akčnější, přesto dávám 87% = **** ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Čudujem sa takému nízkemu hodnoteniu, lebo ja som sa výborne bavil a videl som túto odľahčenú vtipnú komédiu asi 6x a nikdy mi nepríde trápna alebo hlúpa. Niektoré nápady boli super, len škoda, že scenáristi niektoré vtipky nedotiahli do konca, pretože pri scéne, keď SPOILER!!! Sylvester zachraňoval potenciálneho samovraha z vysokého poschodia a jeho matka začala ukazovať všetkým okolo jeho fotky z detstva, SPOILER!!! tak som myslel, že on skočí sám z okna :D Scéna s čistením zbrane by mohla patriť medzi najvtipnejšie momenty. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama