Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Chen 

všechny recenze uživatele

Podle mě opravdu vtipná komedie, kterou ocení především ti, kteří mají (stejně jako já) maminku, která se rozhodla, že i kdyby jejímu dítěti bylo padesát, pořád mu bude vytahovat kalhoty pod prsa, aby mu netáhlo na záda. Nevím, proč plno lidí trpí tak přehnanou averzí vůči rodinným komediím, ale mně osobně nevadí a docela slušně se u nich bavím. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone, můj oblíbenec, akční ikona, které sedí snad všechny žánry. Ať už jde o akční film, thriller, sci-fi , sportovní drama a nebo právě komedie, jako je tato. Musím se přiznat, že tato komedie je velice zábavná a několikrát jsem se přistihl, jak se směju nahlas. Sylvester Stallone si očividně natačení užívá a dokonce hazí dobré hlášky. Estelle Getty v roli matky je úžasná, ale za matku bych jí vážně nechtěl. Dialogy mezi matkou a synem mně nesmírně pobavili, jako například : " Nasyp si vločky a já ti zatím dojdu pro vajíčka ". " Ale mami, víš přece, že nemám vajíčka rád ". " To nevadí, tak si je dáš k večeři ". Určitě jsem zde našel několik scén, na které jen tak nezapomenu. Třeba mytí zbraně a nasledné kupování nové. Původně jsem chtěl dát 4*, ale film má bohužel tak neuvěřitelně zkažený konec, že to není ani možné. A to je škoda!!! ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá komedie. Divím se nízkému hodnocení. U komedie se člověk zasměje a pobaví. Herečka co hrála matku Stallona podala skvělý herecký výkon, hudba celkem dobrá, příběh je dost obyčejný a jednoduchý, ale to nevadí, škoda, že se ve filmu víc nestřílelo a nebyl film akčnější, přesto dávám 87% = **** ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se losangelského policajta Joa Bomowskiho (Sylvester Stallone), rozhodne navštívit jeho mamka, tak netuší, že ta dokáže postavit celé Los Angeles do pozoru. Ať už historkama z Joova dětství (kdo by měl rád, když se o něm ví, jak se počůrával), pokusy o narovnání Joova milostného života nebo tím, že se hnedka první den připlete k obchodu se zbraněmi a s vervou svoji vlastní se rozhodně synovi zapeklitý případ pomoci vyšetřit... Psal jsem to nedávno u Policajta do školky - každý akční hrdina si nějakou tou (více či méně) vtipnou komedií musel projít, a nevyhnulo se to ani Sylvestrovi Stallonemu. A nutno říct, že Stůj, nebo maminka vystřelí, patří k těm horším - sice se zde pár (asi tři) vtipných scén najde (umývání naolejované pistole), ale jinak většina pokusů o vtip končí někde ve ztracenu. No, pokud se Stallone vrátí zpět do své oblíbené (afgánské) džungle, jsem mu schopen tyto výstřelky odpustit :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia s akčnou ikonou, ktorú produkoval Ivan Reitman (Dvojičky, Junior). Nielen Arnie (Policaj zo škôlky, Všade samé zvončeky), ale ja Sly vyskúšal presedlať do komédie a rovnako ako v prípade Arnolda aj tu by iný herec takúto blbinku asi neuhral. Stallone drží tento film nad vodou a pár vydarených momentov sa skutočne nájde. Neodpisujte to predčasne a tiež nečkajte zázraky. 75% - 4* ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)
  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Arnold Schwarzenegger dostal nabídku na hlavní roli, ale odmítl ji a později se vyjádřil k roli, kterou dostal Sylvester Stallone: „Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuji, že si v tom zahraji. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“ (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno