Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Vôbec nechápem to nízke hodnotenie. Tento film som videl asi tak v 11 - stich rokoch ale stále je rovnako perfektný, či už po stránke príbehu, hlavnej postavy (Seagalovi to v tejto úlohe fakt svedčí), záporákovi (Kristofferson a jeho syn na zbohatlíckych a nenásytných hajzlov sedia dokonale), takisto aj country hudba alebo akcia. Videl som tento film minimálne 5 krát a zakaždým si ho v tv nenechám ujsť. Jedna z najlepších Seagaloviek. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno tento film jistě není žádné veledílo ale své kouzlo docela má, akčních scén není mnoho ale ty které tam jsou se musím říct víceméně povedli. První polovina filmu je ale až neskutečně ukecaná, což my docela vadilo, místy jsem měl dokonce pocit že se nejedná o akční film ale o nějaké romantické drama, ovšem závěr to celé zachránil a pár hlášek taky stáli zato! ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím se Seagem, protože tento film je skutečně velmi dobrý a mohl by zde mít mnohem lepší hodnocení. Rozhodně patří ke Stevenově nadprůměru. Ale teď již k samotnému filmu. Tajný agent Jack T. je vynikající akční film, ve kterém nechybí souboje, kterých je zde poměrně hodně. Kamera je rovněž slušná. Seagala zde doprovází ve vedlejších rolích velmi dobří herci a jemu samotnému postava Jacka Taggarta vysloveně sedla. Nechybí tu ani automobilové honičky a exploze. Ve výsledku se jedná o jeden z nejlepších filmů Stevena Seagala. Objektivní kvalita je dle mě alespoň 70%. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Občas se mi ten film plete s Aljaškou v plamenech, jenže tam hrál hlavního záporáká Michael Cain a vlastnil ropný vrt, kdyžto tady je Kris Kristofferson a má nějakej důl s toxickým odpadem... jinak je to úplně stejná chujovina... Zajímavé na těchto filmech je s jakou vervou sdurazňuje Seagal ekologické poselství (až z toho kosti praští) a přitom na konci každého filmů způsobí ekologickou katastrofu gigantických rozměrů.. Na druhou stranu je pravda, že Steven je tu od toho aby lámal ruce a nohy a ne kvůly svým intelektuálním schopnostem... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Po ALJAŠCE V PLAMENECH je tohle druhý seagalův thriller s ekologickou tématikou. Krom v rámci žánru solidního příběhu, potěší zejména několik hlášek, slušná akce a pár explozí (pád kamionu ze skály). Také herecké obsazení je přinejmenším zajímavé - mj. na straně záporáků Kris Kristofferson a Stephen Lang. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Natáčalo sa od 9. septembra do 4. decembra 1996. (m.a.t.o.)
  • Když si jde Jack (Steven Seagal) zahrát na kytaru, dědoušek z kapely, od kterého kytaru přebírá, hraje na obyčejnou španělku. V sekvenci, kdy se kácí se stoličky a Jack po kytaře sáhne, najednou drží v ruce výrazně jiný a mnohem pohlednější nástroj. (Franki69)
  • Marg Helgenberger navštívila pred natáčaním niekoľko baní, aby sa lepšie vedela vžiť do svojej úlohy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama