Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi podprůměrný a schematický akční film, na kterém je snad všechno špatně, a to včetně akčních scén. A aby taky ne, když režijní taktovku v rukou třímá takový babrák jako je televizní režisér Félix Enríquez Alcalá. S ním by film natočil jenom blázen a dost se divím, že se tento film s evidentně televizním lookem vůbec dostal do kin. Tento nepovedený akční snímek jasně signalizoval definitivní konec Seagalovy kariéry. 0% ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Vôbec nechápem to nízke hodnotenie. Tento film som videl asi tak v 11 - stich rokoch ale stále je rovnako perfektný, či už po stránke príbehu, hlavnej postavy (Seagalovi to v tejto úlohe fakt svedčí), záporákovi (Kristofferson a jeho syn na zbohatlíckych a nenásytných hajzlov sedia dokonale), takisto aj country hudba alebo akcia. Videl som tento film minimálne 5 krát a zakaždým si ho v tv nenechám ujsť. Jedna z najlepších Seagaloviek. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Právě mi hraje soundtrackový song "Give Me Back My Heart" od Martyho Stuarta, kterému ve filmu vypomáhá s hrou na kytaru samotný Steven "aikidista, kytarista, z piva v játrech roste cysta" Seagal. Začněme však pěkně od začátku. Agent Úřádu pro životní prostředí Jack Taggart pilotuje jednomístné letadlo a míří do malého městečka v Apalačských horách...právě odtud přichází zprávy, že zdejší prostředí bývá postupně zamořováno toxickými odpady skladovanými v blízkých horách a Jack je vyslán, aby celou situaci oblédnul a vyřešil...vcelku pěkný béčkový námět. Steven už dávno není ve své životní formě, ale není ještě tak tragický jako v letech 2001 - 2007. Pořád mu to sekne v kožených bundách, jeho styl pravděpodobně nikdo nenapodobí (chůze, držení těla, uchopování předmětů), nějakou tu ránu taky ještě rozdá, ale začíná nám přibírat na váze! Akční scény jsou natočené ještě poměrně slušně, avšak jen v první polovině filmu. Bitky v podzemí a v herně jsou jaksi trhavě zrychlované, to asi jak se Steven nemůže rychle hýbat. Celkově se ale nejedná o Stevenův výrazně špatný film, od takového titulu jsou tu jiné mistrovy majstrštyky... 16 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Film z období Štefanovy kariéry, kdy se pomalu přesouvá z kategorie průměrných (ale solidních) akčních filmů do kategorie filmů "What the f*ck". Silný ekologický podtext jako v Aljašce v plamenech, ale bez nějaké mystiky domorodých obyvatel. Všichni herci i neherci by za svoje výkony zasloužili nakopat do zadnice (obzvlášť Stephen Lang - ten mě opravdu vytáčel). A závěrečný twist s mladým Hannerem? Vtipné. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne je to blbosť, ale mne sa zapadákovské mestečká vždy páčili a v spojení s neohrozeným bojovníkom za spravodlivosť to je pre mňa takmer vždy porerateľné. Film mal sympatické obsadenie a neutrpel na kvalite kvôli samotnému Stevenovi, ale slabému scenáru, nakoľko Steven tu bol ešte stále v super forme. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Když si jde Jack (Steven Seagal) zahrát na kytaru, dědoušek z kapely, od kterého kytaru přebírá, hraje na obyčejnou španělku. V sekvenci, kdy se kácí se stoličky a Jack po kytaře sáhne, najednou drží v ruce výrazně jiný a mnohem pohlednější nástroj. (Franki69)
  • Při automobilové honičce, kdy Jack Taggert (Steven Seagal) jede v malém pick-upu a kamion ho přimáčkne ke skále, tak v jedné chvíli spadne Taggertovi na čelní sklo kámen a prasklé sklo Seagal vykopne. V dalším záběru je však sklo viditelně nepoškozeno. (rublik05)

Reklama

Reklama