Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pašování drog. Vydírání. Lichva. Vítejte v Hollywoodu! Vymahače dluhů Chiliho Palmera (John Travolta) už jeho kšefty přestávají bavit. A tak když přijíždí do Los Angeles, aby dostal peníze ze zkrachovalého filmaře Harryho Zimma (Gene Hackman), sype ze sebe Chili tak drsné historky, až z toho má Harry filmový svénář. V několika okamžicích se Chili ocitá ve víru Hollywoodu: vede řeči s filmovou hvězdou Martinem Weirem (Danny DeVito), začíná si s kálovnou béčkových filmů Karen Flores (Rene Russo) a večeři v těch nejmódnějších restauracích. Novému úspěšnému producentu by vlastně všechno mělo jít jako po drátkách, kdyby ho konečně nechali na pokoji pašeráci drog a rozzlobení gangsteři! (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě dost baví - Travolta mi přijde pro tenhle typ rolí naprosto ideální ( viz. Swordfish ) a nevadí mi ani ne zrovna dokonalý scénář . Navíc mám pocit , že se na place všichni dobře bavili - ono taky vidět De Vita a jeho dokonalé herecké grimasy je fakt dílo :-)

KK1980

KK1980 (hodnocení, recenze)

Hm, tak tento film som videl dááááááááááávno, ale čo ma zaujalo to bolo určite tej dej komédie hlavne tej dobe taký štýl nešiel veľa krát na plátne. Ale držím sa hlavne jednej veci a to je kde je veľa známich a dobrých hercov dej filmu stojí za nič a tu to nemalo ďaleko od pravdy

Reklama

Reklama