Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Mikey dostane posilu v podobě roztomilé sestřičky Julie, jejíž komentáře si v ničem nezadají s jeho. James a Mollie musí řešit běžné manželské starosti, jako jsou jedovaté poznámky tchyně, problémy se šéfem, kterému se nelíbí, když si Mollie musí vzít Mikeyho do práce, nebo Jamesova nová práce pilota u soukromé společnosti. Ani jeden si však neuvědomí, že jejich vztah míří k první vážné manželské krizi. Její rozbuškou se stane Molliin bratr Stuart, psychicky poněkud labilní nezaměstnaný účetní, který se k nim nastěhuje. Nejenže ruší rodinný život, ale navíc nosí Jamesovo oblečení, tahá z Mollie peníze, a na Jamese vytáhne dokonce pistoli, když ho při pozdním příchodu považuje za zloděje. Hádky se stupňují, až nakonec James odejde z domu. Zatímco Stuart se překvapivě sbližuje se sestřinou kamarádkou Ronou, Mollie marně doufá, že se James, který se netají svou láskou k ní i dětem, vrátí domů. Jejich usmíření tak musí dopomoci náhoda, špatné počasí a překvapivě také Stuart. (TV Nova)

(více)

Recenze (148)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

V detstve som tento film zbožňoval, ale dnes je pre mňa totálne nepozerateľný. Je mi trápne, už len keď vidím ako Travolta tancuje v škôlke a dáva tak spomenúť na svoju rolu v Pomáde. Bolo to pre neho asi hrozné obdobie, keď hrával v takýchto hovadinách. Našťastie prišiel rok 1994 a jeho nezabudnuteľná úloha Vincenta Vegu v Pulp Ficiton, ktorá mu zachránila kariéru. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přes veškerou snahu horší než první film. Travolta předvede taneční kreaci, že by Policajt ze školky zíral, některé dětské "dialogy" jsou správně ujeté, ale to je tak vše. Vadí mi především urputná snaha vytěžit maximum z jedničky beze snahy přijít s nečím novým a někam to celé posunout. Prostě se jen vzala jednička, vše se zrecyklovalo, vynásobilo dvěma a šup s tím před diváka. Jenže směje se člověk opakovanému vtipu a navíc stejně vyprávěnému vtipu? ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Chlapci majú pipik, dievčatá nie.“ Nepekne dlho trvá, kým sa snímka ako-tak rozbehne. Mickey sa zmenil na kučeravého blondiaka, Alleyová s Travoltom stratili podstatnú časť chémie z originálu a na to, že sa jedná o rodinný film, je tu príliš „závadných“ scén (strihanie pupočnej šnúry omotanej okolo novorodenca; závodiace spermie). Na strane druhej, je tu i niekoľko scén, ktoré sa vydarili (aleluja) a Mickeyho (Bruce Willis) vo vtipnosti bez problémov nahradila Roseanne ako jeho mladšia sestra. A ešte jedo plus: Travolta tancujúci vo svižnom rytme Elvisa Presleyho. Na 60% to ale stále nestačí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

James (John Travolta) a Mollie (Kirstie Alley) si pořídí dalšího potomka, mladou slečnu Julii, která zdědila po svém bratříčkovi schopnost vše komentovat. Celou rodinu postihne několik živelných katastrof (od manželského odloučení, přes Mollinýho bratra Stuarta až po požár v bytě), což (v kombinaci s vnitřním hlasem obou dětí) přináší velkou legraci (nebo snad ne?)... Kdopak to mluví 2 nese tradiční znaky všech dvojek (touha producentů vydojit ještě nějaké prachy ze známého jména, natahované scény, hloupej (nebo radši vůbec žádnej) děj, nudu a šeď). Podívat se na to dá, semtam - tak dvakrát třikrát se dá i zasmát (hádky malého Mikeyho s Julií jsou docela cool), ale toť zhola vše... maybe next time... ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Pokud nikdy nebudu mít děti, bude na to mít do značné míry vliv právě tento film. Představa, že moje drobounká novorozená dcerka bude k sobě (či ještě hůř – ke mně) promlouvat hlasem čtyřicetileté pavlačové drbny, mě docela děsí. Opakovaný vtip sice pořád ještě zůstává vtipem a místy je film v rámci svých možností vtipný, ovšem z celé trilogie jde v mých očích o nejslabší článek. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Stejně, jako ve filmu, je i ve skutečnosti je John Travolta (James) zkušeným pilotem. V těsné blízkosti své rezidence poblíž letiště Ocala na Floridě má vlastní runway pro své soukromé letadlo Boeing 707B. (jexik)
  • V čase 9:43 schovají děvčata malého Mikeyho (Lorne Sussman/Bruce Willis) pod stůl. Mollyina kolegyně je obutá, pak střih, nemá boty a Mikey ji lechtá, ale když se šéf podívá pod stůl, je opět obutá. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama