Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jo tak záporně nabitej Žán Klód je boží! Vlasy ugelovaný dozadu, tvrdej výraz, nabušenej 'vršek' a hlavně megakopy. Rozštěp na ringových provazech s rukama založenýma na prsou si musí pamatovat každý fanda! Příběh béčkový a úsměvný - nepříliš povedená napodobenina Bruce Leeho učí hlavního hrdinu technikám bojového umění včetně závěrečného 'měsíčního salta'. Finální duel skvělý. 4,6 miliónů dolarů(výdělek v USA) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je mi lito ale pro mne to takovy hit proste neni ten chudak student kterymu vsichni hazou klacky pod nohy co ozivi ducha Bruce Lee aby ho trenoval se mi ani trochu nelibil abych rekl pravdu poustim si uz jen zacatek a konec kde je JCVD protoze je to jedna z jeho suverene nejnabitejsich roli takhle skvely souboje jako tady uz v mnoha filmech nepredvedl prostredek filmu je bohuzel odou na teanagerskej film a ty mladeznicky kecy mne nebavi fakt pakarna aspon ze ten finalni turnaj to vylepsil Van Damme jeho vymlaceni protivnika a roznozka mezi provazy je proste cool jinak slabota bez nej by to byl film o nicem ()

Reklama

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Zajmalo by mě jestli ti herci v čele s panem režisérem slyšeli někdy slova jako afektovaný, přehrávání, parodie, paskvil nebo ťululum. Jestli je nikdy neslyšeli, tak jim nemůžeme upírat jejich objev a genialitu v jejich důsledném prosazování. A pokud je někdy slyšlei, tak jsou jejich nefalšovanými a nepřekonatelnými mistry, jež tyto slova přeměnili v činy!:) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná vzpomínka a možná i pocta Bruce Leemu, který se zjevuje mladému bojovníku. Jinak zcela tradiční a jednoduchý děj s překvapivě ne až zas tak moc karate. Závěrečný souboj je docela originální, Van Damme má pouze dvě scény, úvodní kde toho moc nepředvede a pak závěrečné souboje, do kterých ho scénárista násilně natlačil, aniž by to dávala velký smysl. Pro milovníky karate ani Van Damma to moc není. Jde o něco jako Karate Kid, jen pro starší teenagery. V dnešní moderní době už bohužel tento film nefunguje. Hudba: Paul Gilreath ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 1.1.2011 (R: JOJ Plus = 26.1.2013), réžia českého znenia (INTERSONIC 1992) = PETR TICHÝ - Myslel som si, že po tých rokoch bude na mňa úvodný diel voľnej série, ktorá si v "reichu" vyslúžila názov KARATE TIGER pôsobiť nepatrične a hlúpo. OMYL. Ak si uvedomíte, že tu nejde o príbeh, ale o poriadnu "martial arts" action, je to bomba. Spätne si teda kladiem otázku, prečo je dodnes stále populárna tak neskutočne debilná séria KARATE KID s rachitickým "hrdinom" a majstrom, ktorý vie prd. (4.10.2007) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Scény, ve kterých Jason Stillwell (Kurt McKinney) dělá kliky na dvou prstech, byly natočeny pomocí drátů, které jej zvedaly. Pro jejich zakrytí využili filmaři stromy v pozadí. (Herr_Flick)
  • Při jedné z potyček Jason Stillwell (Kurt McKinney) jednoho ze svých protivníků odkopne a druhého pouze odstrčí, přesto má roztržené triko. (Armin82)

Reklama

Reklama