Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

#47 

všechny recenze uživatele

Replikant není úplně nejhorší po technické stránce, bohužel samotná zápletka je slušně řečeno podivná, nicméně Van Dammova dvojrole je zajímavá jedno JÁ svým pojetím dementa a to druhé především nezvyklou vizáží, vůbec se nejedná o nějakou Van Dammovskou klasiku, ale ani o akční film...spíš o je to taková sci-fi detektivka s nepříjemnou pachutí trapnosti. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Druhý film s Van Dammom v dvojroli dopadol ešte horšie než prvý. Dej sa točí okolo genetického klonu, ale ten sa chová ako ČD (tzn. "čistý dement"). Scenár v podstate neexituje, príbeh je vycucaný z prstu, nelogický a nudný. Réžia si s ním pekne notuje a film neponúka žiadnu čo i len priemerne natočenú akčnú scénu. Pozitíva sa tu hľadajú pod mikroskopom, keď už by som mal niečo spomenúť, tak len že "zlé dvojča" sa chovalo príjemne brutálne a to, že som videl aj väčšie sračky ako je toto. 2/10 ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +asi to, že si to už ze včerejška nepamatuji -asi všechno ostatní/// Hlavní padouch je dlouhovlasý Van Damme, který toho moc nenamluví. Hlavní hradina je neznámej polda v důchodu. Jeho pomocník je retardovaný Van Damme, který toho moc nenamluví. Ne opravdu to není dobrý film./// Celkem 35%/// ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bohužel jeden z mnoha špatných filmů od Van Damma. Katastrofální dialogy, neohromující a nelogický příběh, režie je taky špatná a je zde předvídatelnost a nenapínavost. Nejvíc mě rvalo oči, jak se Van Damme tam nechal ponižovat, vůbec to nesedělo a působilo to komicky. I když Van Dammeho mám rád, tak tenhle film si nezaslouží víc jak jednu hvězdičku… ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ringo Lam po Maximálním riziku podruhé s van Dammem. Zas taková výhra to nebyla,co říkáte.Sice to není špatný,nápad to je celkem zajímavý,van Damme klaďas toho moc nenamluví a tváří se debilně,role šitá přímo na tělo a akce je natočená taky celkem fajn,ale je jí málo. Nejhorší je snad Rooker, sice ho mám celkem v oblibě, ale tady děsně přehrává a je velice nesympatický. To van Damme záporák, je fakt super.Až mě to překvapilo,jak si Jean Claude tu roli vychutnal.Takže dvě hvězdy za van Dammea v záporné roli. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama