Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto sa môže páčiť akurát dospelým. Pre deti je to absolútne nevhodné. V dnešnej dobe na deti z každého rohu srší samá erotika, vraždy, násilie, nadávky, faloš, zloba a podobne. Samozrejme deti by nemali byť rozmaznané a mali by vedieť, že život je ťažký a neľútostný, hlavne mnoho ich rovesníkov v chudobných krajinách trpí, ale preháňať to a robiť z detí násilníkov už od detstva a ničiť im ich čisté, sladké detstvo je choré. Mne to vtipné neprišlo, skôr mi z toho bolo zle. Je to dosť brutálne, nechutné, primitívne, drsné a smutné, že niekto niečo takéto vyprodukoval, je to čistý masochyzmus, čistá úchylka. Už sa nedivím, že po svete chodí toľko ľudí z nejakými sexuálnymi alebo inými deviáciami. Väčšina z týchto ľudí má určité rado bičík, uniformované ženy a putá a podobne. Čo je zábavné na tom, že niekomu vypichnete oko? Ak sa to stane vám zasmejete sa potom na takejto rozprávke? Toto je choré. Práve kvôli takýmto veciam začína byť naša doba zvrátená. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry 21. století. Není to sice tak dobře vymyšlené a není to taková sranda, ale ten neskutečný masakr je prostě tak geniální, že se nedá nedat pět hvězdiček. Díl se sobem, na kterého spadne strom, je legenda kinematografie, která je svou absurdní brutalitou tak vtipná, že se tomu máloco vyrovná. 95% ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pardón, ale s tím hodnocením si děláte ze mě prdel, ne? Tohle je zvrhlá zvrácenost, která má jenom jednu jedinou výhodu. A to, že jde o něco novýho, originálního a neokoukanýho. Ale co se týče kvality pokoukání, tak je to nechutný humus. A vtipný je to jen málokdy. A taky mám kámoše, který se na to díval v jednom kuse na telefonu a smál se u každý urvaný ruky jako blázen a to jsem byl už znechucen tím jeho hurónským smíchem. ()

Fixa

všechny recenze uživatele

Mně brutality a násilí ve filmech nedělaj problémy, záleží jen na tom, kdo se na to dívá a jak si to přebere. Přijde mi, ale smutný, že hlavní devizou seriálu je to, jakým způsobem přijdou "roztomilá" zvířátka o život. Někomu to přijde vtipné, ale mně to přijde bezduché. Nepohoršuju se nad tím, ale ani se tím nebavím. Je to prostě jenom rozšíření Itchiho a Scretchyho o pár dalších zvířátek. Nechápu, jak to může mít tolik dílů. Viděl jsem asi tři a byli opravdu o hovnu. Krev, ha, ha, ha..........krev, ha, ha, ha........střeva, ha, ha, ha........krev, ha, ha, ha........ Pro mně nuda ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to tak odpudivé až to přitahuje. Rozmýšlel jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami, nakonec dávám čtyři... když si vzpomenu, kolikrát jsme se tomu na intru smáli, že jsem pak ani nemohl mluvit. A prosím Vás, takové ty řeči, že to inspiruje mládež k tomu, aby ubližovali zvířatům apod. To je nesmysl, kdo to má totiž v hlavě v pořádku, tak se chová normálně a kdo ne, tomu stejně není pomoci. Chytrý člověk, co má smysl pro humor, se rád zasměje a k těmto lidem se rád zařadím. Nakonec musím dát plný počet, neubránil jsem se a nostalgie je fakt silná. Můj oblíbenec je Lumpy. :-) 95% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama