Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Jako dítě na základce jsem tento seriál zbožňovala. Ale v současné době se mi už líbí jenom epizoda Junk the trunk. Ta se opravdu povedla protože je svým způsobem i poučná. Sestřenice mě vždycky říkávala že tento seriál je naprostá kravina a v současné době ji musím dát za pravdu. Sice se říká že je to od osmnácti let, ale já osobně si myslím, že dospělým lidem tento seriál nic nedá. Přesto však ocěnuji výtvarnou stránku. ()

Khalesi

všechny recenze uživatele

Mala som známu, ktorá kúpila svojej trojročnej dcére škrečka, vraj na hranie. Po mesiaci zvieratko nejedlo, nemohlo chodiť na zadné končatiny a vypadala mu srsť. Obľúbenou hrou malej paničky bolo mlátiť mu po chrbte svojou drobnou ručičkou. Iná známa si to dokaličené stvoreniatko vzala k sebe a dala ho dohromady tak, že sa z neho vykľula krásna snehobiela chlpatá gulička. Neviem kde sa v rodičoch, ktorí by mali byť zodpovední, súdni dospelí jedinci, berú nápady, že živý tvor može slúžiť ich ratolestiam ako hračka. Netvrdím, že trojročné dievčatko inšpirovala táto animovaná hovadinka, ale určite si myslím, že mnohé deti nie sú schopné rozlíšiť, čo je len rozprávka, kde postavičky prežijú všetko a ešte sa tomu zasmejú a aká je realita, keď trápia či aj zabijú nevinné zviera. Ale prečo sa vobec nad tým zamýšlať, že? Veď to bol LEN BLBÝ ŠKREČOK! ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zprvu když jsem se k nějakému dílu dostala, přála jsem si, aby se nic brutálního těm rozkošným postavičkám nestalo. Po té, až jsem prokoukla, že každý díl je o brutalitě, jsem doufala, že je zabijí rychle a já nebudu muset sledovat animák- jatka. No a na po třetí jsem to už sledovat přestala, protože se ani jedno z mých přání neuskutečnilo:) ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Jůchuchuchůůůůů. Patřím trochu do generace, která byla v tomto animovaném "seriálu" jak se říká až po uši. Když přišla technologie a dalo se mít v telefonu jednoduchá, formátovaná, krátká videa, vždycky jsem celou paměť zaplnil tímto. Bylo/je to skutečně tak dobré ? Rozhodně ne! Je to hrozná volovinka ale já tady svůj názor nikomu necpu, komentuji si podle sebe.. Ať žije chudák modrej sob !! ()

Kub_ees 

všechny recenze uživatele

Poriadne krvavý a hlavne drsný úlet. Veľká morbídna sranda. Tie postavičky si normálne koledujú o to, aby sa im niečo stalo. Hlavne jeleň stojí za pozornosť. Kto toto vymyslel, tak to už fakt musel byť na niekoho poriadne nasratý a tu na tých úbohých postavičkách si tú zlosť vybil. Samozrejme, tento seriál netreba brať vážne, je to vlastne o ničom ale srandy a zábavy je pri tom plno. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama