Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Bláznivá německá parodie na klasické pohádky. Je to krásně natočené a vizuálně nádherné, ale herci přehrávají a pitvoří se. Občas se najde velice vtipná parodická narážka (převážně Pán Prstenů) ale ostatní vtipy jsou až klasicky německé, což znamená že rozhodně ne vtipné. Ale koukat se na to dá velice příjemně, film neuráží, zabaví a uteče! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak takúto uletenú vec môžu natočiť hádam len Nemci. Jedna hviezdička za nádhernú Snehulienku, ďalšia za chytľavé melódie a jednu ešte musím dať aj za taký milý detinský chechtavý humor. Na niektorých scénkach som sa fakt pobavil. Nebol to až taký trapas, aký som očakával. Celkom zaujímavý nápad. 55 % ()

Reklama

mardow odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som si ten film len úplnou náhodou v televízii asi pred hodinou. Nič iné nešlo a tak som to nechal. Teraz to už ľutujem. Jeden hrozný film s hroznými hercami bez talentu. Nedalo sa na nich ani pozerať. A ten humor, alebo aspoň to o čo sa snažili, mi pripadal úbohý. Keď sa snažili o niečo vtipné, tak ma to skôr privádzalo do zúrivosti ako rozosmialo. Jednoznačne odpad! a dúfam, že už o tom nebudem nikdy viac počuť. ()

PaTa.Freya 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie u které se člověk bude válet smíchy. Povedlo se jim tak dobře vybrat herce, že lepší už to snad ani nemohlo být. Moc nemusím filmy s dabingem, ale tady ten český sedí jak pr*el na hrnec. Dělá z toho ještě větší komedii než je v originále. Navrch opravdová Sněhurka jako Cosma Shiva Hagen se jen tak neokouká :) ()

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Od této Německé komedie jsem prakticky nic nečekal a ejhle. Oddechovka jak má být od songu " hej kluci hej kluci jdou " až po královnu a její oblibu ve vtipech o černovláskách. Třeba " víte jak zabavíte černovlásku na dlouhé hodiny? ---že jí na obě strany papíru napíšete "otočte na druhou stranu" ..Tak ten byl dobrej :) Už jsem ho viděl několikrát a účinek?Pořád stejný,skvěle jsem se bavil :) Proto dávám plných pět bodů, prostě paráda. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)
  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)

Reklama

Reklama