Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

saaainka

saaainka (hodnocení, recenze)

Musela jsem dát čtyři hvězdičky,protože je to jedna z mála komedií,na kterou se ráda podívám znovu a vždy se válím smíchy skoro po podlaze...:-) Promyšlenej snad každej detail a vtípek a tak to má bejt...:-)

StrYke

StrYke (hodnocení, recenze)

tady neni zaregistrovanej každej herec a ano, byla to matka a dcera

Rosana

Rosana (hodnocení, recenze)

Hele, lidi, tu snehurku hrala stejna herecka, co hrala kralovnu, nebo to je jen muj opticky klam? V titulkach byly dve ruzny Hagen (tak jsem pojala dojem ze to byla matka a dcera), ale tady na CSFD je jenom jedna hagen. tak co?

Romeo5

Romeo5 (hodnocení, recenze)

Od této Německé komedie jsem prakticky nic nečekal a ejhle.Oddechovka jak má být od songu "hej kluci hej kluci jdou"až po královnu a její oblibu ve vtipech o černovláskách.Třeba "víte jak zabavíte černovlásku na dlouhé hodiny?---že jí na obě strany papíru napíšete"otočte na druhou stranu"..Tak ten byl dobrej :)Už jsem ho viděl několikrát a účinek?Pořád stejný,skvěle jsem se bavil:) Proto dávám plných pět bodů,prostě paráda

Reklama

Reklama