Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nedá část paměti vymazat, podobně jako třeba část harddisku. Tenhle film by byl mezi prvními adepty na vymazání, protože si opravdu vroucně přeji zapomenout, že jsem to kdy viděl. A zároveň bych si následně paměť zablokoval proti ukládání podobných nepotřebných dat, neboť to přesně Hudson Hawk je. Nepotřebná data. Andie MacDowell skoro miluju, ale když jsem ji tady viděl, respektive slyšel pištět jako delfína, chtěl jsem vzít harpunu a ačkoliv ji mám rád (a delfíny taky), nemilosrdně jí proklát srdce. A stejné choutky jsem měl i s ostatními "herci". Ani Bruce Willis by neušel. Ta hvězdička je jen za scénku s Monou Lisou. ()

packa 

všechny recenze uživatele

Johne McLaine, máš to zapotřebí, hrát v podobných kravinách? Asi jo, složenky se platit musí. Ale že se k podobné sračce propůjčila i krásná Andie MacDowell, která v té době točila opravdu vkusné snímky, je mi záhadou. Každopádně o nic nepříjdete, pokud film nikdy neuzříte, scénář je tak příšernej, že bych jeho tvůrci omlátil svazek malin o hlavu. Klidně zlatých ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

FUJ! MENTOLKA! Film je nabitý vtípky od začátku až do konce a slabě odlehčená atmosféra dává Bruci Willisovi, který se představuje v úplně jiném typu role, než tehdy hrál (!!!) opravdu vyniknout. Další příklad toho, kdy nechápu, proč se někomu to či ono (většinou zábavně nekomlikovaného) nelíbí :-) -ANNO, CO TADY DĚLÁŠ? MĚLI JSME TĚ ZACHRÁNIT MY! -PROMIŇ, PŘIŠLO MI TO NUDNÉ A TAK JSEM SE ZACHRÁNILA SAMA. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Zloduši ve stylu Jamese Bonda jsou možná až přehnané a monotónní kreatury, výraznější děj to nemá, ale na druhou stranu cartoonovské gagy či nějaký ten soulový zpěv při akci mi nevadí - naopak, má to styl. Satira není top notch, ale dostatečně přijatelně inteligentní a tím pádem silná stránka filmu. Hvězda Bruce Willise v raných letech a ve formě. Dokážu pochopit, co od toho diváci čekali a proč to byla taková finanční katastrofa, ale za mě palce nahoru. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Bruce Willis šlápl hodně vedle. Hawka bych zařadil vedle snímků typu Wild wild west. Hodně ujetá záležitost se stylem humoru, který mi zrovna nesedl (hlavně ta dvojice megaúchylných záporáků mi lezla na nervy od první minuty co se objevila), ani Bruce nemá víceméně co hrát. Pár celkem dobrých vtípků střídá spousta trapných. Projekt, u něhož jakoby tvůrci nevěděli co vlastně chtěli natočit a který po zásluze komerčně propadl. Promiň Bruci :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Známý kritik Peter Travers napsal, že se při sledování filmu „chce divákovi křičet na herce a prosit je, aby přestali”. (Coldrex)
  • Současně s uvedením filmu byla vydána i stejnojmenná hra pro Game Boy. (Terva)

Reklama

Reklama