Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

MM11 

všechny recenze uživatele

Neskutečná (až s rozumem hraničící) zhovadilost. Index úchylnosti je ve všech spektrech Freddyho úletu na maximu. Nechápu co v tom dělal Rip Torn, ale já vlastně nechápu ani jednoho z těch herců. Freddyho úlet je v některých místech tak odpudivý až je vlastně originální, a proto si jednu hvězdu zaslouží. Jinak bych ale tenhle film nedoporučoval, snad jen tomu kdo se chce vyzvracet... Můj oblíbenec Tom Green určitě nebude. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Klubu sráčů - zábavy tak nevkusné, nechutné a absurdní, že bude místy až geniální. Zábavu nevkusnou, nechutnou a absurdní jsem dostal, ale taky neskutečně trapnou a snahou zhnusit diváka za každou cenu. Tohle svou míru dávno překročilo a filmu to jen uškodilo. Pod taktovkou Toma Greena by to ale asi nestálo za nic tak jako tak - buď je mentálně retardovaný, nebo jen hodně dobrý herec, jehož šílené role jsou hlavně trapné. Pár scének je povedených, ale jinak to stojí za prd. 1* ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Freddy Got Fingered je neuvěřitelný a zvrácený film. A hodnocení záleží asi na tom zda-li si myslíte, že jde o chytrý propracovaný úmysl nebo jen shodu podivných náhod. Opravdu Tom Green vytrolloval studio, aby mu dalo peníze na nejurážlivější blbost v dějinách filmu? Sám film tuto možnost naznačuje. Hlavní hrdina získává od hollywoodské společnosti milion dollarů jen aby je promrhal za cetky a výlet do Pakistánu. Nejkoukatelnější na samotném filmu je jak se rychle mění styl z přesně naplánované hollywoodské komedie s typickou trojaktovou strukturou a naprosto náhodných úchylných scének, které z ničím nesouvisí. Sentimentalita vs úchylný nonsenc. Vypadá to, že máte soucítit s hlavním hrdinou, jelikož je nepochopen otcem, ALE... hlavní hrdina je naprosto blbý (pokud to berete optimisticky) a nebo zcela zlý. Naprosto však ničí všem kolem život. Samotný název odkazuje na lež, kterou si vymyslel o sexuálním obtěžování svého bratra. Lež, která rozvrátila celou jeho rodinu. U filmu si nejste jistý jestli paroduje "komedie podle předlohy" a hollywoodskou strukturu či se pokouší být typickou komedií. Jestli ano, tak selhává. Pokud však film bereme v meta rovině stává se daleko zajímavějším (např.: Nápisy na konci filmu "Kdy už ten film skončí?"). Naposledy jsem chtěl říct jako animátor a lhář, že mohu potvrdit, že to ve světě animace takto opravdu funguje. PS.: Freddyho úlet je naprosto hloupý překlad. Asi tak hloupý jako hlavní postava tohoto filmu. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

JUHŮHŮHGHA.Fakt pořádná čistka jater. Dostat tak megáč v doláčech, taky bych si pronajal vrtulník a fotra odlifroval někam mezi dromedárdí varlata. Za hranicí apsurdní komedie s vulgární makeupem, ale Green to tu fakt všechno totálně pochčije, olíže a znovu pochčije. Doporučuji všem maxiznuděncům, kteří neví co si pustit, tak aby po všech pilách,prcičkách a .íčovinách se Sandlerem, měli pocit, že viděli něco co fakt vidět nechtěli ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Skutečně tomu nebudu dávat odpad jenom proto, že to je debilní, trapný a nechutný. Navíc, mi připadá, že přesně takový to chtělo bejt. Ten film si vubec na nic nehraje, dokonce snad ani na ten film ne, je to jenom spatlanina více či méně stupidních výstupů Toma Greena. Ale co se dá dělat, když někdy jsou ty výstupy proklatě zábavný. A ačkoliv filmová kvalita tu není ale vubec žádná, jednou je to vedený jako komedie, čili nezbejvá než hodnotit podle toho, jak moc jsem se u ní bavil. A možná, že bych tomu dal i víc jak tři hvězdy, kdybych to neviděl s dabingem a pozdě v noci, kdy už bejvám poměrně ospalej na komedie tohodle typu......A taky že jo, po druhým zhlédnutí za 4 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Snímek se umístil na 23. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama