Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nespomínam si, žeby ma nejaká komediálna romanca z 90. rokov sklamala. Proste dekáda, keď sa darilo všetkým žánrom. Nejde o nič revolučné, ale sympatické obsadenie a ich odovzdané výkony, sú tu veľkou prednosťou. Dnes sa už nič také netočí a to ´´vďaka´´ prehnanému multikulty, politickej korektnosti a over the top feminizmu. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Čo je cieľom komédie?Rozosmiať.U mňa im to vyšlo.Keď George začne spievať v reštaurácii, vždy sa pridám a vždy sa rehocem ako ťava.A pri záverečnom tanci.Z celého filmu srší optimizmus a nádej, že i prašivina má šancu.A že priateľstvo medzi mužom a ženou existuje.Everett je jasná jednotka a Mulroney....nula. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Až když někoho ztratíme, tak si uvědomíme, že ho milujume a že nám ta osoba bude strašně chybět. Julia Roberts si taky tohle uvědomila, ale už bylo příliš pozdě. Ano, opravdu jde o příjemnou romantickou komedii, kterou můžete vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Rupert Everett byl ze všech zúčastněných herců nejlepší a dokonale zastínil Julii Roberts a Dermota Mulroneye. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Svadbu môjho najlepšieho priateľa som videl raz, naproste ničím ma táto snímka nenadchla, síce sa dej dal sledovať bez premáhania a v náznakoch by bol možno aj ľahký vtip, ale nič viac, film skončí a vy už nemáte potrebu túto slabučkú komédiu vidieť niekedy znova. Na mňa je to až príliš naivné. A Julia Roberts tiež nič moc v tomto filme a v tejto úlohe. Cameron Diaz tu bola podstatne lepšia. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Musim rict ze po opetovnem shlednuti tohoto filmu jsem prehodnotil svoje hodnoceni :o) V tomto filmu jednoznacne vede Julie, ktere takto zahranou postavu stoprocentne verim a jeji zoufalstvi, obavy, nadseni ci jine emoce jsou z jejich oci primo citelne. Klobouk dolu nat takovymto vykonem a i hudebni vsuvky nejsou nijak prehnane a skvele do deje sedi. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama