Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou dva sourozenci - nagelovaný 17-ti letý kluk, sportovec patřící mezi nejoblíbenějších kluky na škole, a 16-ti letá holka, oblékající se jako štětka a obrážející každý pátek a sobotu vesnický diskotéky, kteří spolu natočí film. Ti sourozenci se shodou okolností jmenují Roger a Kumble a výsledek jejich práce je prostě sexy. Ten film pojmenují The Sweetest Thing, protože její oblíbená herečka Cameron Diaz - idol všech náctiletých diskotékových děvčat, sní o klukovi, který jí umí fakt dobře vylízat kundu a je to jeho jediný potěšení, který nechce jakkoli opětovat. On si potom přimyslí kámošku Christinu Applegate, která je nemravná štětka s umělýma kozama, který jí ochmatávaj cizí lidi na záchodech a jí se to líbí. A společně pak přimyslí ještě Selmu Blair, protože zrovna byla v tý době v Pravý Blondýnce a není tak komerční jako Vintršpuntová. S hlavními hrdinkami v kapse nyní můžou Roger s Kumblou realizovat svoje nevybouřený sny - vysněný mejdany s královnama diskoték, písničky o jeho velkým penisu a spousta dalších nevyzrálých obscénních humorů (Selma má na šátku uschlou mrdku a v čistírně to zkoumaj před malýma dětma, Applegate chčije do pisoáru zatímco Diazová strká držku před gloryhole nebo třeba Blair se zaklíní mandlema o piercing v penisu atd..). Cameron Diaz patří právem na all-time seznam největších hereckých kokotů, ale je mi líto, že se toho účastní i Applegate s Blair... Jediná skutečná sranda je to, že ty dvě krávy jedou na svatbu Saabem. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 2 (CZ) - Tenhle film se mi doma válí již 10 let. Pravdou je, že jsem ho za tu dobu viděl alespoň třikrát. Což si dnes nedokáži vysvětlit, protože snímek Prostě sexy je prostě strašná hovadina. Ale strašná! :) Zejména u "Penis songu" jsem měl hubu dokořán, jak někdo mohl něco takového vymyslet :) Dialogy naprosto přihlouplé a hlavní trojici bych nazval tím nejhorším ženským filmovým triem, jaké se kdy na plátně mihlo. Film je sice určen hlavně ženám, ale může se líbit pouze těm ... méně náročným divačkám :) Cameron Diaz je u nás doma celkem oblíbená, takže to byl asi jediný důvod, proč jsme si film pustili. Ale po skončení bylo jasné, že v nejbližších letech další opakovačka nehrozí. Za pár povedených scén a hlášek, při kterých člověk vybuchl smíchy a za solidní herecké obsazení neodsuzuji film ke zkáze. 40% (with J.) ()

Reklama

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem naprosto odsoudil Co ta holka chce. To byla velká chyba... Ve srovnání s Prostě sexy je to filmový skvost. Všichni, kdo na tomto snímku spolupracovali, by už nikdy neměli pracovat u filmu, včetně Cameron Diaz, se kterou už asi nikdy žádný film vidět nechci... Jestli tohle není ten nejhorší film, co jsem viděl, tak k němu má sakra blízsko... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film se skládá z (mnohdy i docela vtipných) epizodek, které se však jako celek rozpadají a ztrácí na atraktivitě. Prostě sexy měl být televizní sitcom, ve kterém by si hrdinky podávaly chlapy dobrých dvacet epizod. Jako varianta půl hodiny trvajících holčičích "Přátel" by to bylo jistě mnohem stravitelnější, než coby utahaný celovečerní film... ()

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto mi unikl důvod a cíl natočení tohoto kinematografického „skvostu“. Mám docela ráda teenagerovské potřeštěné komedie, ale tohle nebylo ani zamilované, ani vtipné a už vůbec ne sexy. Byla to bláznivá těžko pochopitelná slátanina trapných a vulgárních gagů. Jediný klad to mělo, že se mi u toho dobře umývalo nádobí, jinak bych to sotva přetrpěla do konce. Už jsem na tento druh humoru asi stará. Pořád jsem si říkala : „Polechtejte mě někdo, ať se zasměju!“ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)
  • Kostým fialového slona bol v skutočnosti Eleroo z animovaného televízneho seriálu The Wuzzles (od r 1985). (Arsenal83)
  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama