Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Film s mizerným scénářem, jednou podivnou rádoby vtipnou písničkou a spoustou nevydařených vtipů, které asi měly být sexy, odvázané a provokativní, ale místo toho jsou jen zoufale nevtipné a trapné. Prostě sexy se už ani nevleze do kategorie "hloupé, ale zábavné", protože tady se opravdu není, čím bavit. ()

Reklama

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

90 minut trvající odpad. Na venek se sice tváří jako romantická komedie (není to ani romantické ani komedie) - naopak většina scén je dost nechutných (čístírna, pánské záchodky, atd). To že Christina je příšerná, na to jsem si již zvykl, Selma by sice už mohla začít hrát něco jiného než zakřiknuté husičky, ale že se do tohoto cirkusu dala i Cameron Diaz ... no nemam víc slov.. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Nancy Pimental .. Příšerně hloupá, zbytečná kokotmedie. Naivní a herecky odfláknutá. Nějak pořád nechápu smysluplnost natočení takového zbytečného braku. Při sledování jsem pořád čekal, že už se něčemu zasměji, ale kde nic, tu nic! Jen se holky několikrát převlíkly, zazpívaly a.. odešly. ()

Hopper odpad!

všechny recenze uživatele

Dielko, ktoré je utrpením vôbec dopozerať a to aj napriek tomu, že som vydržal sedieť pri TV len v nemom úžase a z perverznej zvedavosti čo všetko ešte tvorcovia vymyslia a čím sa budú snažiť byť vtipný. Neviem, ktorá z týchto troch šušiek je otravnejšia ale určite bude mať pred zvyšnými dvoma náskok len o prsia Rogera Kumblea. Výsledok je nuda, nevtipnosť a neuveriteľný "opruz". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama