Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Merggie 

všechny recenze uživatele

Áno, bolo to trápne. Trápny humor, trápne všetko. Lenže tento film sa ani v jednom momente nesnažil tváriť inteligentne. Žije si svoj vlastný naivný svet. Nepoučuje a vlastne ani nenudí. Teda ak momentálne neriešime svoju životnú krízu. Má zabávať a ja som sa bavil dosť. Možno viac ako by som sa mal:-) Cameron zvládla úlohu "pošahanej" slečny vynikajúco. Len verím, že to naozaj iba hrala. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

90 minut trvající odpad. Na venek se sice tváří jako romantická komedie (není to ani romantické ani komedie) - naopak většina scén je dost nechutných (čístírna, pánské záchodky, atd). To že Christina je příšerná, na to jsem si již zvykl, Selma by sice už mohla začít hrát něco jiného než zakřiknuté husičky, ale že se do tohoto cirkusu dala i Cameron Diaz ... no nemam víc slov.. ()

Reklama

MkSallam odpad!

všechny recenze uživatele

Otravný slepenec trapných fekálních vtípků a špatně natočených gagů, které překvapivě vůbec nejsou vtipné. Zápletka je na "romantický" film naprosto ubohá a jestli si režisér myslí, že dám jednu hvězdičku za záběr na Cameron Diaz v plavkách, tak je na omylu. Mé doporučení? Nebrat! Hrozí poškození mozku... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scén tu je (piercing), jinak je to bohužel dost slabé. Cameron Diaz mám ve filmech rád, ale sem mi úplně nesedla, takže ani za ní plusové body nejsou. Přijde mi, že Prostě sexy má velmi malou cílovou skupinu diváků - na romantickou komedii pro dospělé divačky je to až moc ztřeštěné, pro mladé holky to taky není úplně ideální (viz třeba ta scéna s piercingem).. takže jsou ve finále asi nejspokojenější chlapi, kteří na to koukají kvůli ústřední trojici, ehm. 5/10 ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Chlápek v kožené budně, který chce sbalit v baru Christinu Applegate, je její pozdější manžel Johnathon Schaech. (HappySmile)
  • Scénáristka Nancy Primental si ve filmu střihla také roličku - zvracející dívku v klubu, když Peterův bratr zve Christinu zpátky do hotelu na párty. (HappySmile)
  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama