Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se rádi koukáte na proklatě sexy kočičky v čele s nádhernou Cameron, pravděpodobně se filmem prokoušete až do konce, ale jinak nevidím jediný důvod, proč tenhle film proklatě silně neignorovat! Dávat alespoň jednu * za to, že bych se snad od všech mladších představitelek tohoto "filmu" nechal s přehledem zneužít, mi připadne příliš pubertální a vlastně i nefér vůči ostatním blbostem, u kterých jsem se alespoň trochu pobavil... ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Já jenom doufám, že se jistá část divácké obce teenegerovských fekálně-stupidních komedií co nejdříve přejí a filmy podobného ražení skončí v propadlišti dějin. Já proti pitomostem vůbec nic nemám. Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců. Vidět to v kině, asi bych utekl. A na závěr - má tak dobrá herečka jako Cameron Diaz zapotřebí ukazovat se v takových shitech? Odpověď - zřejmě ano, za ty prachy... ()

Reklama

FoxMulder odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem naprosto odsoudil Co ta holka chce. To byla velká chyba... Ve srovnání s Prostě sexy je to filmový skvost. Všichni, kdo na tomto snímku spolupracovali, by už nikdy neměli pracovat u filmu, včetně Cameron Diaz, se kterou už asi nikdy žádný film vidět nechci... Jestli tohle není ten nejhorší film, co jsem viděl, tak k němu má sakra blízsko... ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

S někým koho máte rádi se to dá vcelku přežít, i když některé scény jsou opravdu hardcore nejhrubšího zrna, viz. hudební výstup v restauraci s písní o penisu... Kdybych byl sám, asi bych to vypnul, ale lidi kteří jsou trochu zvrácení a tolerantní vůči sra*kám, to přežijí a možná se i dvakrát třikrát zasmějí. Aneb Baldýnský to vystihnul přesně, je mi to trapné, ale občas jsem se u toho i bavil... ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou dva sourozenci - nagelovaný 17-ti letý kluk, sportovec patřící mezi nejoblíbenějších kluky na škole, a 16-ti letá holka, oblékající se jako štětka a obrážející každý pátek a sobotu vesnický diskotéky, kteří spolu natočí film. Ti sourozenci se shodou okolností jmenují Roger a Kumble a výsledek jejich práce je prostě sexy. Ten film pojmenují The Sweetest Thing, protože její oblíbená herečka Cameron Diaz - idol všech náctiletých diskotékových děvčat, sní o klukovi, který jí umí fakt dobře vylízat kundu a je to jeho jediný potěšení, který nechce jakkoli opětovat. On si potom přimyslí kámošku Christinu Applegate, která je nemravná štětka s umělýma kozama, který jí ochmatávaj cizí lidi na záchodech a jí se to líbí. A společně pak přimyslí ještě Selmu Blair, protože zrovna byla v tý době v Pravý Blondýnce a není tak komerční jako Vintršpuntová. S hlavními hrdinkami v kapse nyní můžou Roger s Kumblou realizovat svoje nevybouřený sny - vysněný mejdany s královnama diskoték, písničky o jeho velkým penisu a spousta dalších nevyzrálých obscénních humorů (Selma má na šátku uschlou mrdku a v čistírně to zkoumaj před malýma dětma, Applegate chčije do pisoáru zatímco Diazová strká držku před gloryhole nebo třeba Blair se zaklíní mandlema o piercing v penisu atd..). Cameron Diaz patří právem na all-time seznam největších hereckých kokotů, ale je mi líto, že se toho účastní i Applegate s Blair... Jediná skutečná sranda je to, že ty dvě krávy jedou na svatbu Saabem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)
  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama