Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že spousta uživatelek csfd (aspoň to, tak vypadá), když ve filmu vidí partu sexy koček (které obletuje každý chlap), tak závistivě strhnou hvězdu za každou z nich co se ve filmu objevila. Film jasně pro mně za 3*, tedy *** - * (Cameron Diaz) - * (Christina Applegate) - * (Selma Blair) = odpad!!! U filmu jsem se bavil (samozřejmě to mohlo být lepší), ale na takové sobotní odpolední odreagování tenhle film úplně stačí, PROSTĚ PRDEL. ()

Euchrid odpad!

všechny recenze uživatele

No vida, co nám za lahůdky servíruje programová televizní produkce. Z odposlechu televize u kompu se stala naprosto regulerní fascinace tímto filmem. Takovou blbost jsem ani nečekal a vůbec jsem jenom zíral s otevřenou pusou. Snaha nám naservírovat polooblečené sexy herečky je tak samoúčelná až naprosto vyznívá do prázdna (hlavně proto,ž že to jsou takové krávy) a fakt nevím, co jiného by jako mohlo někoho donutit k tomu aby to viděl. Teda kromě protažení krku u nevěřícného kroucení hlavou celou hodinu a půl. A to ani nemluvím o láhudkách typu montáže, nebo muzikální výstupy v restauraci. Přitom herečky sexy jsou, zvlášt Christině to fakt sluší, tak proč jenom musí být celkový zažitek tak odpuzující, že je vám to vlastně jedno, netuším. Ale radši nezkoumat... ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scén tu je (piercing), jinak je to bohužel dost slabé. Cameron Diaz mám ve filmech rád, ale sem mi úplně nesedla, takže ani za ní plusové body nejsou. Přijde mi, že Prostě sexy má velmi malou cílovou skupinu diváků - na romantickou komedii pro dospělé divačky je to až moc ztřeštěné, pro mladé holky to taky není úplně ideální (viz třeba ta scéna s piercingem).. takže jsou ve finále asi nejspokojenější chlapi, kteří na to koukají kvůli ústřední trojici, ehm. 5/10 ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč by někdo točil takovou hovadinu. Nechci teď nikoho urazit, ale že je scénář práce ženy bylo jasné. Proč ale na režisérskou židli sedl chlap, to mi hlava nebere. Příběh jedno velké klišé, provedení trapná, ubohá, nevtipná, sexistická, oplzlá a blbá pseudokomedie. Nikdy nepoberu ty muzikální vstupy, kdy se jednak nedal poslouchat "zpěv" a dvak to vůbec nedávalo smysl. C. Diaz u mě klesla hodně nízko, Ch. Applegate a její dekolt neměly chybu, krásná S. Blair u mě taky ztratila body, páč upsat se takové sračce... * snad jen za pár scén, kdy se na ty holky dalo dívat. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Scénáristka Nancy Primental si ve filmu střihla také roličku - zvracející dívku v klubu, když Peterův bratr zve Christinu zpátky do hotelu na párty. (HappySmile)

Reklama

Reklama